Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Speglar

Våra tjänster

Speglar

Speglar är våra vardagliga följeslagare i våra liv, en föremål som vi knappt tänker på, men ändå har en stor inverkan på vår vardag. Den reflekterar våra ansikten varje morgon när vi gör oss redo för dagen, och den ger oss möjligheten att kolla vår outfit innan vi ger oss ut i världen. Men hur mycket vet vi egentligen om speglar och de material som används för att skapa dem? 

Tjänster som västsvenska glas kan erbjuda när det kommer till speglar :

Måttbeställda speglar: Hos Västsvenska Glas kan vi skära och forma speglar enligt dina specifika mått och önskemål.

Installation: Oavsett om du behöver en vägghängd spegel, en badrumsspegel eller en hel spegelvägg, står Västsvenska Glas redo att erbjuda professionell installation.

Reparation och ersättning: Om din spegel är skadad eller sprucken står vårt team hos Västsvenska Glas redo att reparera eller byta ut den.

Säkerhetsfästande: För att minimera risker med krossat glas erbjuder Västsvenska Glas speglar med säkerhetsfästande.

Ramning: Om du önskar en specifik ram för din spegel, kan Västsvenska Glas erbjuda olika ramlösningar eller samarbeta med en rammakare.

Antik spegelglas: För dig som söker den vintage känslan erbjuder Västsvenska Glas antik spegelglas för den autentiska, åldrade effekten.

Gravering: Hos Västsvenska Glas erbjuder vi graveringstjänster för dig som önskar ett unikt mönster, design eller meddelande på din spegel.

Spegel med belysning: Vi på Västsvenska Glas är specialister på moderna speglar med inbyggd LED-belysning och kan bistå med installation och underhåll av dessa.

Specialbehandlingar: Västsvenska Glas kan applicera olika beläggningar och behandlingar på dina speglar, inklusive anti-dimma för badrumsspeglar.

Rådgivning: Med vår breda erfarenhet kan Västsvenska Glas ge råd om vilken typ av spegel som är bäst för ditt utrymme, underhållstips, och hur du bäst realiserar din designidé.

Med vår expertis och mångsidighet inom spegelbranschen, står Västsvenska Glas redo att möta dina behov. Kontakta oss för att diskutera alla möjligheter och hitta den tjänst som bäst uppfyller dina förväntningar.

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Bästa glasmästare och snapt service 👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg