Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Glasväggar

glasväggar

Våra tjänster

Glasväggar

Glasväggar har blivit alltmer populära inom både kontors- och hemmiljöer under de senaste åren. Denna trend har inte bara estetiska fördelar utan även praktiska och funktionella aspekter som gör den till ett attraktivt alternativ för många.

Din glasmästare i Göteborg

Glasväggar i Kontor och Hem

Glasväggar har blivit alltmer populära inom både kontors- och hemmiljöer under de senaste åren. Denna trend har inte bara estetiska fördelar utan även praktiska och funktionella aspekter som gör den till ett attraktivt alternativ för många. 

Fördelar med Glasväggar:

  1. Ljus och Öppenhet: En av de mest uppenbara fördelarna med glasväggar är att de skapar en känsla av ljus och öppenhet i ett utrymme. Genom att använda glasväggar kan du utnyttja naturligt ljus på ett effektivt sätt och minska behovet av konstgjord belysning. Detta skapar en mer inbjudande och produktiv atmosfär i både kontor och hem.

  2. Rumslig Illusion: Glasväggar har förmågan att skapa en illusion av större utrymme. Genom att tillåta ögat att se genom väggarna känns rummet mindre trångt och mer rymligt, vilket kan vara särskilt användbart i mindre kontorsutrymmen eller hem.

  3. Ljudisolering: Många människor oroar sig över att glasväggar kan leda till ökad bullerstörning, men moderna glasväggar är utformade med ljudisolering i åtanke. Du kan välja glastjocklek och teknik som minimerar ljudgenomträngning, vilket gör det möjligt att skapa tysta och koncentrerade arbets- eller vilo-områden.

  4. Flexibilitet: Glasväggar är mycket flexibla och anpassningsbara. Du kan enkelt ändra layouten i ett kontor eller hem genom att flytta eller byta ut glasväggarna. Detta gör det möjligt att skapa nya rum eller arbetsområden med minimal ansträngning.

  5. Estetiskt Tilltalande: Glasväggar ger en modern och elegant touch till vilket utrymme som helst. De ger ett känsla av sofistikering och kan anpassas efter din personliga stil och inredning. Dessutom finns det en mängd olika glastyper, inklusive frostat glas, tonat glas och mönstrat glas, som ger en extra dimension till designmöjligheterna.

Trendiga Designidéer:

  1. Glaskubiklar: Ett trendigt sätt att använda glasväggar är att skapa små kubiklar i ett kontor eller hem. Dessa kubiklar kan användas som privata arbetsrum, mötesplatser eller ens avskilda sovrum i ett loft eller en öppen planlösning. Använd frostat glas för integritet och skapa en minimalistisk och modern känsla.

  2. Glaskorridor: I kontorsmiljöer kan du använda glasväggar för att skapa en elegant korridor som ansluter olika delar av kontoret. Använd klarglas eller glas med en subtil ton för att skapa en genomskinlig övergång som inte känns trång.

  3. Glas som konstverk: Om du vill ta din inredning till nästa nivå kan du överväga att använda glasväggar som konstverk. Skapa unika mönster eller tryck på glaset för att skapa visuellt tilltalande konstverk som också fungerar som funktionella väggar.

  4. Trädgårdsvägg: I hemmet kan du använda glasväggar för att skapa en trädgårdsvägg som ger en vacker utsikt över din trädgård eller uteplats. Detta ger dig möjlighet att njuta av naturen medan du fortfarande är skyddad från väder och vind.

  5. Konferensrum med öppen planlösning: I kontor kan du använda glasväggar för att skapa öppna konferensrum som ger en känsla av samhörighet och öppenhet samtidigt som de erbjuder avskildhet och akustiskt skydd för möten och samarbete.

Sammanfattningsvis har glasväggar blivit en viktig del av modern inredning, både i kontors- och hemmiljöer. Deras fördelar inkluderar ökad ljusstyrka, flexibilitet, ljudisolering och estetisk tilltalande design. Genom att använda glasväggar på kreativa sätt kan du skapa unika och trendiga utrymmen som passar dina behov och stil. Så om du överväger att uppgradera din arbetsplats eller heminredning, tänk på att inkludera glasväggar för att skapa ett mer funktionellt och vackert utrymme.

Västsvenska glas - Glasmästare med fokus på kvalité och service

Vi gör mer än att bara svara snabbt på dina frågor. Vårt engagerade team av glasmästare är här för att ge dig tid, förstå dina behov och skapa glaslösningar som överträffar dina förväntningar.

Vi på Västsvenska Glas erbjuder kvalitet. Våra glasmästararbeten och produkter är av högsta kvalitet, och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Vi är verksamma glasmästare i Göteborg

För oss är du mer än bara en kund. Vi värdesätter de relationer vi bygger med våra kunder och strävar efter att skapa en långsiktig affärsrelation med dig. Din tillfredsställelse är vårt främsta mål.

Kontakta oss

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

072-3980715

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg