Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Vinterträdgård

Glasreparationer

Våra tjänster

Vinterträdgård

Västsvenska Glas strävar efter att skapa den perfekta vinterträdgården för dig, oavsett om du föredrar en ljus och luftig atmosfär eller en mysig och avskild plats att koppla av i. Vår expertis och erfarenhet inom glas och uterumsdesign gör oss till det självklara valet när du vill förvandla din uteplats till ett användbart uterum året runt.

 

En vinterträdgård är inte bara ett extra utrymme för att umgås, fira eller koppla av – det är ett vinterbonat uterum som låter dig njuta av din trädgård året om. Hos Västsvenska Glas ser vi till att du kan vara utomhus även när vinterns kyla är som mest intensiv.

 

Vår definition av en vinterträdgård innebär att den är vinterisolerad och delvis uppvärmd. Med detta utrymme förlänger du säsongen och kan njuta av utomhuskänslan medan du är inomhus.

 

Vi ser till att din vinterträdgård kan värmas upp till inomhustemperatur även under de kallaste vintermånaderna. För att säkerställa att värmen håller sig inne i uterummet behöver både glaspartierna och taket ha en högre isoleringsgrad jämfört med vanliga uterum som används bara under sommaren.

 

Här är några nyckelkomponenter i våra vinterträdgårdar:

 

Stommen: Du kan välja mellan en stomme av limträ eller aluminium. Våra isolerade aluminiumstommar har brutna köldbryggor för en effektivare isolering.

 

Väggar/Glaspartier med vinterisolerat glas: Stora glasytor släpper in maximalt med ljus och skjutdörrar gör det enkelt att öppna och stänga mellan uterummet och trädgården. För extra integritet eller för att skapa en mysig hörna kan du komplettera med en panelvägg.

 

Taket: Du kan välja mellan ett kanalplasttak eller ett helt genomskinligt glastak för att maximera ljusinsläppet. Om du vill ha riktigt bra isolering i vinterträdgården rekommenderar vi våra isolerade plåttak.

 

Ventilation: En bra ventilation är nödvändig för att undvika imma och kondens i uterummet.

 

Öppning mot huset: Att öppna upp mellan uterummet och huset är en smart idé. Välj vinterisolerade fasadpartier med lågt u-värde för denna öppning. Ett isolerat uterum ger också skydd mot solens instrålning och skapar en behaglig temperatur på sommaren.

Vinterträdgården är inte bara ett utrymme, det är en investering i din livskvalitet. Den ger dig möjlighet att njuta av naturen och det vackra vinterlandskapet samtidigt som du är skyddad från kyla och väder. Oavsett om du vill använda din vinterträdgård för att odla växter, ha familjemiddagar eller bara koppla av med en bok, så skapar vi det perfekta utrymmet för dig.

 

Västsvenska glas och Vinterträdgårdar

När du väljer Västsvenska Glas som din partner för att installera din vinterträdgård kan du vara säker på att få högkvalitativa material och en design som passar dig och ditt hem perfekt. Våra lösningar är inte bara praktiska utan också estetiskt tilltalande samt skapade med omsorg när det kommer till  detaljerna.

 

Kontakta oss på Västsvenska Glas idag för att diskutera dina behov och önskemål när det gäller din vinterträdgård. Vi är här för att göra din dröm om ett vinterbonat uterum till verklighet och göra din trädgård till en plats där du kan trivas och njuta av varje säsong. Välkommen till en värld av möjligheter med Västsvenska 

Kontakta oss

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

031-3875100

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg