Bygg- och snickeri

bygg- och snickeri

för alla dina projekt

Hos oss på Västsvenska Glas AB, arbetar snickare och byggarbetare med lång erfarenhet i branschen. Vi levererar det mesta inom bygg, såsom renoveringar, till- och ombyggnader, kök, badrum, tak, fönsterbyte, byggservice med mera. Oavsett om du vill ha hjälp med ett mindre eller större projekt så finns vi här för dig och kan flexibelt anpassa oss efter dina önskemål. Kontakta oss idag och berätta vad du vill ha hjälp med så kommer vi ut på ett kostnadsfritt besök. Därefter sammanställer vi en offert på arbetet du vill att vi ska göra. När du är nöjd med offertens omfattning bokar vi tillsammans in en tid för att utföra arbetet.

All form av snickeri

Vi anlitas av såväl privatpersoner som företag och våra kunniga samt kompetenta medarbetare kan hjälpa dig under hela processen. Oavsett om du behöver hjälp med snickeri eller att bygga ett uterum finns vi där för dig. Våra snickare arbetar metodiskt och noggrant när vi utför bygg eller renoveringsuppdrag. Materialet vi jobbar med är alltid anpassat utefter behov och kvalitet. Våra hantverkare är yrkesspecialister inom sina områden och har stor erfarenhet inom branschen.

Efter dina önskemål
 • Skräddarsytt
 • Inne & ute
 • Kvalitet & noggrannhet
kontakta oss

Plattsättning

Montering

Snickeri

Inomhustak

Trappor & renovering

Fönstermontering

Murning & putsning

Golvläggning & slipning

Altanbygge

enkelt & smidigt

Efterfråga offert

  Kontaktinformation

  Vi vill göra det enkelt för dig. Här kan du därför snabbt och smidigt fylla i information om dig och ditt önskade projekt. Därefter återkommer vi så snart vi kan med ett förslag.

  Information om projektet

  Vänligen fyll i nedanstående så att vi på Västsvenska glas kan få en bild av ditt projekt.
  PrisförslagBoka möte
  vad andra tycker

  “ Glasmästare som är mästare på glas.”

  Trevlig och proffsig personal!

  Fredrik Olsson

  Glasmästare som är mästare på glas.

  Henrik Sjölander

  Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

  Ann-christine Gustafsson