Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Om oss

Västsvenska glas

En litet glasmästeri som gör stor skillnad.

Genom en fusion av passion, skickligt hantverk och en företagskultur som värderar både kvalitet och kundfokus, skiljer sig Västsvenska Glas verkligen från mängden när det gäller att leverera en tjänst som inte bara är av högsta kvalitet, men också miljövänliga.

Vi på Västsvenska Glas anser att ingen projekt är för stor eller för liten. Vi har förmågan och expertisen för att hantera en mängd olika projekt, och vi utför allt från installation till reparation av alla typer av glas, både inomhus och utomhus. Vår breda kundbas inkluderar företag, organisationer och privatpersoner.

Vad som gör Västsvenska Glas unikt är vårt absoluta engagemang för kvalitet och professionalism. Med vår omfattande erfarenhet i branschen och en djupgående kunskap om glasprodukter, kan vi arbeta effektivt för att uppnå de resultat du önskar.

På Västsvenska Glas, lägger vi stor vikt vid att skapa och upprätthålla starka kundrelationer. Genom att alltid sätta kunden i centrum och arbeta oavbrutet för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för ett framgångsrikt samarbete, strävar vi efter att ge bästa möjliga service till alla våra kunder. Denna hängivenhet till kundservice och relationer genomsyrar alla aspekter av vår verksamhet.

 
 
 
 
 
 

Om GBG Måleridesign

We Elevate The Beauty Of Your Home

”Each color evokes different emotions for each individual. Your emotions still depend on your individual life experience and how you associate each color”.

Professional Painting Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Better Wallpapering Solution

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Exterior Painting

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Wall Painting

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipi scing elit sed doeiusmod tempor ipsum dolor.

Room Wallpapers

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipi scing elit sed doeiusmod tempor ipsum dolor.

Varför välja oss

Vi håller vad vi lovar.

När du anlitar oss kan du förvänta dig att vi håller vad vi lovar. Vi kommer i tid och utför arbetet på utsatt tid till offererat pris

Med en gedigen bakgrund inom glasbranschen och omfattande kunskaper om olika glastyper och installationstekniker, kan Västsvenska glas erbjuda den optimala lösningen för just ditt projekt. Vi har varit verksamma i branschen i många år, och under dessa år har vi byggt upp ett nätverk av skickliga hantverkare inom olika fält. Detta samarbete med andra professionella hantverkare säkerställer att du som kund får bästa möjliga service.

På Västsvenska glas strävar vi alltid efter att vara stolta över vårt arbete. Vi ställer höga krav på oss själva och alla som arbetar för oss. Vår ambition är att alltid leverera kvalitet, och detta engagemang återspeglas i varje projekt vi tar oss an.

Vi tror på vikten av god kundkommunikation och ständigt att göra ett utmärkt jobb. Vår framgång har till stor del drivits av nöjda kunder som rekommenderar oss till andra. Kanske är det just därför att majoriteten av de som anlitar oss kommer till oss via rekommendationer från tidigare kunder. Vår prioritet är din tillfredsställelse, och vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa glasprojekt.

 

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Bästa glasmästare och snapt service 👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Västsvenska Glas - din glasmästare i Göteborg
Din glasmästare i Göteborg

Din glasmästare i Göteborg med omnejd

Västsvenska Glas

Din glasmästare i Göteborg med omnejd – I nästan 10 år har vi arbetat i  Västra Götaland, Halland och Bohuslän. Vanliga områden vi utför arbeten kan du se nedan. 

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande