Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Om oss

Västsvenska glas

En litet glasmästeri som gör stor skillnad.

Västsvenska Glas är ett relativt litet glasmästeri som gör stor skillnad. Genom en fusion av passion, skickligt hantverk och en företagskultur som värderar både kvalité och kundfokus, utmärker sig Västsvenska Glas från mängden när det gäller att leverera tjänster som inte bara är av högsta kvalité, utan också miljövänliga.

Vi på Västsvenska Glas anser att inget projekt är för stort eller för litet. Vi besitter kompetensen och expertisen för att hantera en alla typer av projekt och vi utför allt från installation till reparation av alla typer av glas, både inomhus och utomhus. Vår breda kundbas inkluderar företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Det som gör Västsvenska Glas unikt är vårt absoluta engagemang för kvalité och professionalism. Med vår långa erfarenhet i branschen och djupgående kunskap om glasprodukter, kan vi arbeta effektivt för att uppnå de resultat du önskar.

På Västsvenska Glas lägger vi stor vikt vid att skapa och upprätthålla goda kundrelationer genom god kommunikation. Genom att alltid ha fokus på kunden och arbeta oavbrutet för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för ett framgångsrikt samarbete, strävar vi efter att erbjuda bästa möjliga service till alla våra kunder. Denna hängivenhet till kundservice och relationer genomsyrar alla aspekter av vår verksamhet.

 
 
 
 
 
 

Om Västsvenska glas

Glasmästeri och Byggtjänster

”När du tänker på kvalité och kundfokus – Tänk Västsvenska glas”.

Passion, Kvalité och Kundfokus

Ett litet glasmästeri som gör stor skillnad. Genom en fusion av passion, skickligt hantverk och en företagskultur som värderar både kvalité och kundfokus,

Kommunikation och Kundservice

På Västsvenska Glas lägger vi stor vikt vid att skapa och upprätthålla goda kundrelationer genom god kommunikation.

Inget projekt är för stort eller för litet

Vi besitter kompetensen och expertisen för att hantera alla typer av projekt. Vår breda kundbas inkluderar företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Våra tjänster

Här kan du läsa om våra tjänster som vi erbjuder inom glasmästeri och bygg.

Glastjänster

Glastjänster

Vi är en fullserviceleverantör av glastjänster. Vi erbjuder en omfattande portfölj av glasrelaterade tjänster. Vi fokuser på kvalité och service.

Byggtjänster

Vårt mål är att leverera speciellt utvalda tjänster inom bygg- och snickeritjänster där vi känner att vi kan leverera tjänster av högsta kvalité.

Varför välja oss

Vi håller vad vi lovar.

När du anlitar oss kan du förvänta dig att vi håller vad vi lovar. Vi kommer i tid och utför arbetet på utsatt tid till offererat pris.

Med en gedigen bakgrund i branschen och omfattande kunskaper om olika glastyper och installationstekniker, kan Västsvenska glas erbjuda den optimala lösningen för just ditt projekt. Vi har varit verksamma i branschen i många år, och under dessa år har vi byggt upp ett nätverk av skickliga hantverkare inom olika fält. Detta samarbete med andra professionella hantverkare säkerställer att du som kund får bästa möjliga service.

På Västsvenska glas strävar vi alltid efter att vara stolta över vårt arbete. Vi ställer höga krav på oss själva och alla som arbetar för oss. Vår ambition är att alltid leverera kvalité, och detta engagemang återspeglas i varje projekt vi tar oss an.

Vi tror på vikten av god kommunikation för att göra ett utmärkt jobb. Vår framgång har till stor del drivits av nöjda kunder som rekommenderar oss till andra. Kanske är det just därför att majoriteten av de som anlitar oss kommer till oss via rekommendationer från tidigare kunder.

Vår högsta prioritet är att du som kund är nöjd med oss och vårat arbete, och vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa glasprojekt.

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Västsvenska Glas - din glasmästare i Göteborg
Din glasmästare i Göteborg

Din glasmästare i Göteborg

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg och Västra Sverige – I nästan 10 år har vi arbetat i Västra Götaland, Halland och Bohuslän. Vanliga områden vi utför arbeten kan du se nedan.

Kontakta oss

Kontakta oss på Västsvenska glas

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande