Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Glasmästare i Västra götaland

Glasmästare i Västra götaland

Västsvenska Glas - Glasmästare i Västra götaland

Västsvenska Glas

När det kommer till glasarbeten och glasmästare i Västra Götaland, är det av största vikt att kunna lita på skicklighet, precision och yrkeserfarenhet. Och när du tänker på en glasmästare i Göteborg och omgivande områden, kommer namnet Västsvenska Glas säkert upp i dina tankar.

Glasmästare i Västra götaland

När det kommer till glasarbeten i Västra Götaland, är det av största vikt att kunna lita på skicklighet, precision och yrkeserfarenhet. Och när du tänker på en glasmästare i Göteborg och omgivande områden, kommer namnet Västsvenska Glas säkert upp i dina tankar.

I nästan ett decennium har vi, på Västsvenska Glas, stolt serverat samhällena som glasmästare i Västra Götaland, Halland och Bohuslän. Vår styrka ligger inte bara i våra år av erfarenhet, utan även i vår lokala kännedom och förståelse för områdets särskilda behov och önskemål.

Låt oss dyka ner lite djupare i några av de områden där vi regelbundet erbjuder våra tjänster:

Områden vi ofta jobbar i

BILLDAL: En pärla nära havet, där moderna hem kräver det bästa inom glasarbete. Från fönsterrenoveringar till anpassade glaslösningar, har Billdals invånare lärt sig att lita på oss.

GÖTEBORGS STAD: Som hjärtat av regionen, står Göteborgs stad med sin blandning av historiska och samtida arkitektoniska underverk. Vare sig det gäller restaurering av gamla fönster eller installation av nya glasdesigner, står Västsvenska Glas redo att tjäna.

HISINGEN: Med en kombination av bostadsområden, industriområden och gröna utrymmen, har Hisingen varierade behov som bara en erfaren glasmästare kan tillgodose.

HOVÅS & KULLAVIK: Dessa kustnära samhällen, med sina vackra villor och utsikt över havet, kräver det finaste glaset som kompletterar deras skönhet.

KUNGSBACKA till SÄRÖ: Dessa områden, som spänner över stadsdelar, kustlinjer och landsbygd, bär vittnesbörd om vår mångsidighet och förmåga att tjäna olika samhällen med olika behov.

MÖLNDAL & MÖLNLYCKE: Som snabbt växande stadsdelar med modern arkitektur, står vi redo att möta utmaningarna med innovativa glaslösningar.

Och listan fortsätter genom PARTILLE, SÄVEDALEN, TORSLANDA till VÄSTRA FRÖLUNDA. I varje område fortsätter vi att sätta vår prägel genom att erbjuda oöverträffad service och kvalitet.

Så, om du befinner dig i något av dessa områden och behöver expertis inom glas, vet du vart du ska vända dig. Västsvenska Glas – Din pålitliga glasmästare i Västra Götaland och västra sverige

Västsvenska glas

Som kund hos oss kommer du alltid i första hand. Därför är vi extra noga med att skapa de bästa förutsättningarna för ett riktigt lyckat samarbete

Här nedan ser du våra vanligaste tjänster.

Glasreparationer

Glasreparationer

Vi är experter på att snabbt och effektivt reparera skadat glas. Med precision och yrkesskicklighet ser vi till att ditt fönster eller annan glasyta blir som ny igen, utan spår av skador. Säkerhet, kvalitet och estetik står alltid i centrum.

Fönster

Som glasmästare specialiserar vi oss på fönster i alla dess former. Här är vad vi gör när det kommer till fönster: Reparation, Installation, Underhåll , Isolering, Säkerhetsglas, Dekorativa lösningar

Dörrar

Som glasmästare har vi en bred kompetens även när det gäller glasdörrar. Här är vad vi gör när det kommer till dörrar: Reparation, Installation, Säkerhetsglas, Dekorativa lösningar, Underhåll, Isolering.

Glasväggar

Vi är experter på att snabbt och effektivt reparera skadat glas. Med precision och yrkesskicklighet ser vi till att ditt fönster eller annan glasyta blir som ny igen, utan spår av skador. Säkerhet, kvalitet och estetik står alltid i centrum.

Glasarbeten

Vi utför allt inom glasmästeri. Uppdragen kan variera mellan att sätta fönster i kontorslokaler till att glasa in en altan.
Läs mer om våra vanligaste tjänster.

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Nyheter och Blogg

Senaste nyheterna & inläggen

Här kan du läsa de de senaste nyheterna & inläggen från Västsvenska Glas 

Altaninglasning i Göteborg

Västsvenska Glas erbjuder kostnadsfria designförslag och offert för altaninglasning i Göte borg - boka din tid nu! Njut av sommarluncher...

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande