Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Västsvenska glas har en ny hemsida

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

072-3980715

Västsvenska glas har en ny hemsida

Västsvenska Glas går nu in i en spännande ny fas mitt i det snabbt föränderliga digitala landskapet. Vi har lanserat en helt ny webbplats som bättre speglar vårat erbjudanden, ambitioner och grundläggande värderingar.

Västsvenska Glas, som har sina rötter i Partille, har länge varit en respekterad aktör inom glasindustrin. Vi har byggt upp sitt rykte genom att erbjuda högkvalitativa glasrelaterade tjänster till både företag och privatpersoner. Våran strävan efter kvalitet och professionalism kommer nu att genomsyra den nya webbplatsen, precis som det har präglat alla våra tidigare uppdrag.

Den uppdaterade webbplatsen kommer att tydligt visa upp företagets tjänster och tidigare projekt. Den kommer också att fungera som en kunskapsportal för befintliga och potentiella kunder som söker expertkunskap inom glastjänster.

Förutom en modern design och användarvänlig navigering kommer den nya webbplatsen att lägga stor vikt vid att vara lättillgänglig och informativ. Den kommer att erbjuda enkel tillgång till företagets erbjudanden.

Detta är en spännande tid för Västsvenska Glas och alla som har följt vår resa hittills. Genom lanseringen av den nya webbplatsen tar vi ett betydande steg mot att stärka sin närvaro online.

För att hålla sig uppdaterad om Västsvenska Glas tjänster rekommenderas man att regelbundet besöka vår hemsida och anmäla sig tilvårat nyhetsbrev. Genom denna satsning in i den digitala världen fortsätter Vi på Västsvenska Glas att visa vårat engagemang för innovation och kvalitet, samtidigt som vi fortsätter att erbjuda de förstklassiga glastjänster vi är kända för.

Taggar :

Nyheter

Dela  :

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg