Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Tjänster

Våra tjänster

Västsvenska glas tjänster

Som kund hos oss kommer du alltid i första hand. Därför är vi extra noga med att skapa de bästa förutsättningarna för ett riktigt lyckat samarbete

Vi utför allt inom glasmästeri. Uppdragen kan variera mellan att sätta fönster i kontorslokaler till att glasa in en altan.

Här nedan ser du våra vanligaste tjänster.

Glasreparationer

Vi är experter på att snabbt och effektivt reparera skadat glas. Med precision och yrkesskicklighet ser vi till att ditt fönster eller annan glasyta blir som ny igen, utan spår av skador. Säkerhet, kvalitet och estetik står alltid i centrum. 

Fönster

Som glasmästare specialiserar vi oss på fönster i alla dess former. Här är vad vi gör när det kommer till fönster: Reparation, Installation, Underhåll , Isolering, Säkerhetsglas, Dekorativa lösningar

Dörrar

Som glasmästare har vi en bred kompetens även när det gäller glasdörrar. Här är vad vi gör när det kommer till dörrar: Reparation, Installation, Säkerhetsglas, Dekorativa lösningar, Underhåll, Isolering.

Glas

Som glasmästare har vi expertis inom många områden, inklusive installation och underhåll av glas.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa dina specifika behov och önskemål.

Läs här om olika glas vi kan erbjuda

Speglar

Som glasmästare har vi en djupgående kunskap och skicklighet när det gäller speglar. Här är vad vi gör när det kommer till speglar:  Vi skär och formar speglar för att passa exakt de mått och former som kunden önskar. Vi installerar speglar på väggar, i badrum, sovrum, garderober eller andra utrymmen där kunden önskar en spegel.

Räcken

Som glasmästare har vi expertis inom många områden, inklusive installation och underhåll av glasräcken. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du vill ha ett räcke för din balkong, trappa eller poolområde, kan vi designa det perfekt för ditt utrymme. Om du överväger att installera ett glasräcke, vare sig det är för estetik, funktionalitet eller båda, kan vi som glasmästare erbjuda den expertis och kvalitetstjänst du behöver.

Glasa in altan

Som glasmästare har vi en omfattande expertis när det gäller glasa in altaner. ed rätt glas kan du skapa ett skyddat utrymme som kan användas året runt, oavsett väder. Glasade altaner ger inte bara ett elegant utseende utan också en förlängning av ditt vardagsrum, där du kan njuta av naturen utan att oroa dig för regn, vind eller kyla. 

Glasa in balkong

Som glasmästare har vi en djupgående kunskap och skicklighet när det gäller speglar. Här är vad vi gör när det kommer till glasa in balkonger. Vänd dig till oss för att förvandla din balkong till en plats där du kan koppla av och njuta av utsikten i alla väder! Vi hjälper både privatpersoner och bostadsföreningar.

Glasväggar

Som glasmästare har vi en omfattande expertis när det gäller glasväggar. Här är vad vi gör när det kommer till glasväggar: Vi hjälper kunder att designa och planera glasväggar som passar deras utrymme och estetiska preferenser. Vi monterar glasväggar för olika ändamål, såsom kontorsavdelare, duschväggar eller dekorativa rumsavdelare.

Köksglas

Här är vad vi gör när det gäller detta område: Vi mäter, skär och installerar glasstänkskydd bakom spisen eller diskbänken för att skydda väggarna från stänk och ge köket en modern känsla. Vi erbjuder skräddarsydda glasbänkskivor som är både hållbara och estetiskt tilltalande. Vi designar och monterar glasluckor för köksskåp, vilket ger ett elegant och öppet utseende. Vi skär och installerar glashyllor för att maximera förvaringsutrymmet och ge köket en luftig känsla.

Skylfönster

Som glasmästare med specialiserad kunskap inom skyltfönster, utför vi följande tjänster: Vi installerar stora glaspartier för skyltfönster i butiker, gallerior och andra kommersiella utrymmen, med fokus på estetik och säkerhet.Vid skador eller sprickor i skyltfönstret ser vi till att snabbt reparera eller byta ut glaset för att minimera driftsstopp. Vi använder härdat eller laminerat glas för skyltfönster för att säkerställa maximal säkerhet mot inbrott och yttre påfrestningar.

Duschvägg

Som glasmästare med expertis inom duschväggar, utför vi följande tjänster:

Vi mäter exakt utrymme i badrummet för att säkerställa att duschväggen passar perfekt.

 Vi installerar glasduschväggar, både fasta och rörliga, anpassade efter kundens önskemål och badrummets layout.

Montering viksystem

Västsvenska glas  har viksystemet som kan öppnas upp helt och därmed gör det möjligt att enkelt putsa glasets utsida. Eftersom systemet monteras innanför ditt balkongräcke passar det perfekt på en befintlig balkong.

Vår balkonginglasningfinns i flera alternativ beroende på vilken utformning och isoleringsgrad man vill ha: utan profiler för fri sikt och ett elegant intryck, smal profil för tätare och mer stabila lösningar eller bred profil för ett mer isolerat utförande

Bygg och snickeri

Västsvenska glas erbjuder en rad olika tjänster för att tillgodose olika behov inom bygg och renovering. Här är några av de tjänster man kan erbjuda:

Ombyggnation/Renovering,Tillbyggnad, Takarbeten, Golvinstallation, Fönster- och dörrinstallation,  Snickeriarbeten, Stängsel och räcken, Utomhusprojekt 

Uterum och inglasningar

om glasmästare har vi en särskild expertis när det kommer till uterum och inglasningar. Här är vad vi gör när det gäller dessa områden: Vi hjälper kunder att planera och designa deras uterum eller inglasade områden, oavsett om det är en balkong, veranda eller en hel trädgårdspaviljong.

Vi installerar glaspartier för uterum, vilket ger en skyddad och behaglig miljö oavsett väder.

Vår expertis

Vi på Västsvenska Glas erbjuder kvalitet

På Västsvenska Glas strävar vi efter att ge dig den bästa upplevelsen inom glasmästeribranschen. Vi förstår att ditt behov av glaslösningar är unikt och förtjänar en personlig, trevlig och enkel upplevelse.

Vi gör mer än att bara svara snabbt på dina frågor. Vårt engagerade team av glasmästare är här för att ge dig tid, förstå dina behov och skapa glaslösningar som överträffar dina förväntningar .

Hos Västsvenska Glas gör vi det enkelt för dig att nå oss. Vare sig det är via telefon, e-post eller vår hemsida är vi bara ett klick eller ett samtal bort. Din bekvämlighet är vår prioritet .

Vi på Västsvenska Glas erbjuder kvalitet. Våra glasmästararbeten och produkter är av högsta kvalitet, och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser 

Läs mer om oss

När du anlitar oss kan du förvänta dig att vi håller vad vi lovar. Vi kommer i tid och utför arbetet på utsatt tid till offererat pris.

Västsvenska glas - Din glasmästare i Göteborg och västsverige

Behöver du hjälp? Kontakta oss för konsultation

FAQ

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ (Frequently Asked Questions) – en sammanställning av vanliga frågor och svar för att hjälpa dig att hitta snabba och enkla svar på dina frågor.