Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Tjänster

Våra tjänster

Glastjänster

Välkommen till Västsvenska Glas – din fullserviceleverantör av glastjänster. Vi erbjuder en omfattande portfölj av glasrelaterade tjänster. Vår målsättning är att tillhandahålla högkvalitativa glaslösningar som uppfyller både funktionella och estetiska behov för våra kunder inom en mängd olika områden

Glasmästare och Glasreparationer

Glasreparationer

Vi är experter på att snabbt och effektivt reparera skadat glas. Med precision och yrkesskicklighet ser vi till att ditt fönster eller annan glasyta blir som ny igen, utan spår av skador. Säkerhet, kvalitet och estetik står alltid i centrum. 

Glas

Som glasmästare har vi expertis inom många områden, inklusive installation och underhåll av glas.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa dina specifika behov och önskemål.

Läs här om olika glas vi kan erbjuda

Inredningsglas

Elegans och Funktionalitet för ditt Hem och kontor

När vi talar om inredningsglas, öppnar vi dörren till en värld av möjligheter som kan förvandla ditt hem eller kontor till en plats av både elegans och funktion. 

Glas kan ge ett fantastiskt intryck och höja kvalitetsupplevelsen av ditt hem.

Glazier worker holding a big mirror glass pane in workshop. Industry

Speglar

Som glasmästare har vi en djupgående kunskap och skicklighet när det gäller speglar. Här är vad vi gör när det kommer till speglar:  Vi skär och formar speglar för att passa exakt de mått och former som kunden önskar. Vi installerar speglar på väggar, i badrum, sovrum, garderober eller andra utrymmen där kunden önskar en spegel.

Måttbeställda speglar

På Västsvenska Glas förstår vi att varje utrymme är unikt, och att en spegel kan vara mycket mer än en reflekterande yta. Det är därför vi specialiserar oss på måttbeställda speglar, skräddarsydda för att komplettera och förstärka varje rum, oavsett stil eller storlek.egel.

Modern Kitchen Interior with Island Kitchen

Köksglas & stänkskydd

Här är vad vi gör när det gäller detta område: Vi mäter, skär och installerar glasstänkskydd bakom spisen eller diskbänken för att skydda väggarna från stänk och ge köket en modern känsla. Vi erbjuder skräddarsydda glasbänkskivor som är både hållbara och estetiskt tilltalande. Vi designar och monterar glasluckor för köksskåp, vilket ger ett elegant och öppet utseende. Vi skär och installerar glashyllor för att maximera förvaringsutrymmet och ge köket en luftig känsla.

a bathroom with a shower and a sink

Duschvägg

Som glasmästare med expertis inom duschväggar, utför vi följande tjänster:

Vi mäter exakt utrymme i badrummet för att säkerställa att duschväggen passar perfekt.

 Vi installerar glasduschväggar, både fasta och rörliga, anpassade efter kundens önskemål och badrummets layout.

Modern house design

Glasväggar

Som glasmästare har vi en omfattande expertis när det gäller glasväggar. Här är vad vi gör när det kommer till glasväggar: Vi hjälper kunder att designa och planera glasväggar som passar deras utrymme och estetiska preferenser. Vi monterar glasväggar för olika ändamål, såsom kontorsavdelare, duschväggar eller dekorativa rumsavdelare.

Empty room with chair and large panorama window

Fönster

Som glasmästare specialiserar vi oss på fönster i alla dess former. Här är vad vi gör när det kommer till fönster: Reparation, Installation, Underhåll , Isolering, Säkerhetsglas, Dekorativa lösningar

Modern Home Kitchen Through Glass Doors

Dörrar

Som glasmästare har vi en bred kompetens även när det gäller glasdörrar. Här är vad vi gör när det kommer till dörrar: Reparation, Installation, Säkerhetsglas, Dekorativa lösningar, Underhåll, Isolering.

Glasräcken

Som glasmästare har vi expertis inom många områden, inklusive installation och underhåll av glasräcken. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du vill ha ett räcke för din balkong, trappa eller poolområde, kan vi designa det perfekt för ditt utrymme. Om du överväger att installera ett glasräcke, vare sig det är för estetik, funktionalitet eller båda, kan vi som glasmästare erbjuda den expertis och kvalitetstjänst du behöver.

Modern house with glazed arbor

Uterum och inglasningar

Som glasmästare har vi en särskild expertis när det kommer till uterum och inglasningar. Här är vad vi gör när det gäller dessa områden: Vi hjälper kunder att planera och designa deras uterum eller inglasade områden, oavsett om det är en balkong, veranda eller en hel trädgårdspaviljong.

Vi installerar glaspartier för uterum, vilket ger en skyddad och behaglig miljö oavsett väder.

Glasa in altan

Som glasmästare har vi en omfattande expertis när det gäller glasa in altaner. Med rätt glas kan du skapa ett skyddat utrymme som kan användas året runt, oavsett väder. Glasade altaner ger inte bara ett elegant utseende utan också en förlängning av ditt vardagsrum, där du kan njuta av naturen utan att oroa dig för regn, vind eller kyla. 

Skjut- & Vikpartier

Västsvenska glas  har viksystemet som kan öppnas upp helt och därmed gör det möjligt att enkelt putsa glasets utsida. Eftersom systemet monteras innanför ditt räcke passar det perfekt på en befintlig balkonger och altaner.

 

Vinterträdgård

Som glasmästare har vi en djupgående kunskap och skicklighet när det gäller vinterträdgårdar.  Här är vad vi gör när det kommer till vinterträdgårdar. Vänd dig till oss för att uteplats till en plats där du kan koppla av och njuta av utsikten i alla väder! 

Konsultation

Som glasmästare har vi en omfattande expertis 

Glasjour

Dygnet runt, oavsett dag, står vår glasjour redo att assistera. Med specialkompetens och verktyg är vi utrustade för att lösa alla typer av glasrelaterade nödsituationer, vare sig det handlar om krossade rutor, stora skyltfönster, kollisioner med fasader eller brutna fönster. Våra jourfordon fungerar som mobila glasmästeriverkstäder, redo att ge service när som helst.

visual merchandising - shop window for menswear

Skylfönster

Som glasmästare med specialiserad kunskap inom skyltfönster, utför vi följande tjänster: Vi installerar stora glaspartier för skyltfönster i butiker, gallerior och andra kommersiella utrymmen, med fokus på estetik och säkerhet.Vid skador eller sprickor i skyltfönstret ser vi till att snabbt reparera eller byta ut glaset för att minimera driftsstopp. Vi använder härdat eller laminerat glas för skyltfönster för att säkerställa maximal säkerhet mot inbrott och yttre påfrestningar.

Byggtjänster

Vårt mål är att leverera bygg- och snickeritjänster av högsta kvalité.

Det innebär att vi har valt ut specifika områden inom bygg och snickeri där vi känner att kan erbjuda tjänster av hög kvalité.

Bygg och snickeri

Västsvenska glas erbjuder en rad olika tjänster för att tillgodose olika behov inom bygg och renovering. Här är några av de tjänster man kan erbjuda:

Ombyggnation/Renovering,Tillbyggnad, Takarbeten, Golvinstallation, Fönster- och dörrinstallation,  Snickeriarbeten, Stängsel och räcken, Utomhusprojekt 

Bygga altan

Med årens erfarenhet och en passion för att skapa altaner som förenar stil och funktionalitet, har vi etablerat oss som experter inom altanbyggande. Oavsett om du drömmer om en avkopplande oas eller ett underhållande utomhusområde, är vårt team redo att förverkliga dina visioner och leverera kvalitet i varje projekt.

Modern house with glazed arbor

Bygga uterum

Ett uterum är en struktur som vanligtvis är en förlängning av en byggnad, såsom ett hus eller en villa. Det är oftast en inglasad eller tätad konstruktion som gör det möjligt att njuta av sitt uterum året runt av med skydd från väder Som glasmästare har vi en särskild expertis när det kommer till uterum och

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Vår expertis

Vi på Västsvenska Glas erbjuder kvalitet

På Västsvenska Glas strävar vi efter att ge dig den bästa upplevelsen inom glasmästeribranschen. Vi förstår att ditt behov av glaslösningar är unikt och förtjänar en personlig, trevlig och enkel upplevelse.

Vi gör mer än att bara svara snabbt på dina frågor. Vårt engagerade team av glasmästare är här för att ge dig tid, förstå dina behov och skapa glaslösningar som överträffar dina förväntningar .

Hos Västsvenska Glas gör vi det enkelt för dig att nå oss. Vare sig det är via telefon, e-post eller vår hemsida är vi bara ett klick eller ett samtal bort. Din bekvämlighet är vår prioritet .

Vi på Västsvenska Glas erbjuder kvalitet. Våra glasmästararbeten och produkter är av högsta kvalitet, och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser 

Läs mer om oss

När du anlitar oss kan du förvänta dig att vi håller vad vi lovar. Vi kommer i tid och utför arbetet på utsatt tid till offererat pris.

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Västsvenska glas - Din glasmästare i Göteborg och västsverige

Behöver du hjälp? Kontakta oss för konsultation

FAQ

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ (Frequently Asked Questions) – en sammanställning av vanliga frågor och svar för att hjälpa dig att hitta snabba och enkla svar på dina frågor.