Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Glasräcken

Glasräcken

Våra tjänster

Glasräcken

På Västsvenska Glas Tjänster strävar vi efter att erbjuda det bästa inom glasräcken för både inomhus- och utomhusbruk. Ett glasräcke är ett utmärkt val i många situationer, och vi är dedikerade till att leverera räcken som kombinerar både funktion och estetik.

Part of staircase with railings and large window inside new business center

Glasräcken för inomhus och utomhus

Glasräcken har ökat enormt i popularitet under de senaste åren, och det är inte svårt att förstå varför. Ett glasräcke är säkert och utgör dessutom en vacker detalj som kan lyfta hela husets estetik. Idag finns det ett brett utbud av olika modeller av glasräcken, inklusive klassiska glasräcken med stolpar och stolpfria glasräcken. Det är dock av yttersta vikt att alltid prioritera säkerheten när du överväger att köpa ett glasräcke och vara medveten om att det kan vara betydande skillnader i kvalitet mellan olika tillverkares glasräcken.

Inomhus är glasräcken ett utmärkt sätt att avgränsa ytor med en modern touch. De är perfekta för trappor och loft och ger ett modernt och öppet intryck. Utomhus passar glasräcken lika bra på altaner, balkonger och trappor. De erbjuder inte bara hög säkerhet utan ger också en känsla av rymd och öppenhet.

Glasräcken är ett utmärkt val för utomhusbruk, och de förenar säkerhet med elegans på ett sätt som förvandlar utemiljön till en stilfull och öppen plats. De skapar en känsla av rymd och öppenhet samtidigt som de smälter sömlöst in i omgivningen. Vårt utbud inkluderar olika modeller, inklusive stolpfria glasräcken för en minimalistisk och sofistikerad look.

Vi erbjuder försäljning, tillverkning och installation av räcken för olika ändamål, inklusive:

 • Räcken i högkvalitativt rostfritt stål och glas.
 • Säkra trappräcken i både glas och metall.
 • Balkongräcken som är utformade för att tåla utomhusmiljön med rostfritt stål och glas.
 • Eleganta glasräcken för inomhusbruk, lämpliga för hem, butiker och företag.
 • Rostfria uteräcken för både fallskydd och dekoration.
 • Handledare som passar till alla typer av utomhus- och inomhusräcken.
 • Altanräcken i en kombination av glas och metall eller ren rostfritt stål.

Enchanting balcony with glass railings

Säkerhet är högsta prioritet

Säkerhet är vår högsta prioritet när det gäller glasräcken. När du väljer oss kan du vara säker på att vi tar säkerhetsaspekterna på stort allvar:

 • Stabil grund: Vi ser till att ditt glasräcke monteras på en stabil grund för maximal stabilitet.
 • Laminerat glas: Vi rekommenderar alltid laminerat glas för att minimera risken för krossning om olyckan skulle vara framme.
 • Rätt glastjocklek: Vår rekommendation är att aldrig välja glasräcken med en tjocklek på mindre än 8,76 mm och minst 12,76 mm för stolpfria räcken.
 • Hållbarhet utomhus: Om ditt glasräcke är tänkt för utomhusbruk, ser vi till att alla detaljer är ordentligt skyddade mot korrosion för långvarig hållbarhet.

Toddler happy girl looking out at Cyprus, Mediterranean Sea from a glass balcony

Västsvenska glas - Glasmästare med fokus på kvalité och service

Oavsett om du behöver ett glasräcke för inomhus- eller utomhusbruk, kan du lita på att vårt högkvalificerade team kommer att leverera material av högsta kvalitet och säkerställa att arbetet utförs korrekt.

Med  många års erfarenhet i glasbranschen har vi etablerat partnerskap med många olika företag och med en fullt utrustad tillverkningsverkstad i våra lokar så har vi korta leveranstider, konkurrenskraftiga priser och smidiga leveranser.

Välj Västsvenska Glas för installera dina glasräcken och förvandla ditt hem med elegans, säkerhet och stil. Kontakta oss idag för en gratis offert och svar på alla dina frågor!

Kontakta oss

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

072-3980715

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg