Glas

glas

inne & ute

Västsvenska Glas är din glasmästare i Göteborg och vi erbjuder alla sorters glasmästeritjänster. Vi hjälper dig med allt från fönsterrenoveringar och inglasningar till snickerier och glasreparationer. Vi jobbar även med köksglas och alla typer av inredningsglas. Det klassiska hantverket ligger oss varm om hjärtat och alla projekt utförs med expertis och högsta kvalité.

Nytillverkning / reparation

Vi erbjuder alla sorters glasmästeritjänster, vare sig det gäller nytillverkning eller reparation. Vi jobbar även med köksglas och alla typer av inredningsglas. Vi utför reparation av dina fönster oavsett om det är ett litet källarfönster eller ett stort skyltfönster. Du kan komma in till oss med ditt fönster, eller så kan vi komma hem till dig och utföra glasreparationen på plats.

Typer av glas
 • Nytillverkning
 • Reparation
 • Skräddarsydda lösningar
kontakta oss

Inglasning / uterum

Genom att bygga ett helt nytt uterum eller komplettera din befintliga altan med skjutbara fönster och dörrar, kan du njuta av morgonkaffet ute på din altan från tidig vår till sen höst. Med det system vi tillhandahåller är det väldigt enkelt att glasa in uterummet; hos Västsvenska glas i Göteborg är alla objekt måttanpassade, dvs alla mått är standardmått. Detta betyder för dig som kund att du kan bygga först, beställa sen och utforma uterummet exakt som du vill ha det. Vi tillverkar och monterar sedan efter de mått som passar just för ditt uterum eller din altan.

Typer av glas
 • Säkerhetsglas – Härdat 4mm (Standard) oisolerat system
 • Solskyddsglas
 • Energiglas
 • Isolerglas
kontakta oss

Inredningsglas

Västsvenska Glas tillverkar de flesta typer av inredningsglas, såväl för kontorsmiljö som för hemmet – endast fantasin sätter gränser för vad vi kan utföra! Vi har stor erfarenhet av att arbeta med inredningsglas och allt beställs efter ert önskemål. Glasen som används finns i olika tjocklekar och nyanser. Vi har även möjlighet att leverera glas med printade motiv, antingen direkt på glaset eller på film.

Det finns massvis av sätt att med glas inreda eller uppdatera sitt kontor, hall, kök eller badrum på och allt fler väljer just glas. Kanske vill du ha en glasvägg, stänkskydd, duschvägg, frostade fönster eller bordsskiva? Berätta om era tankar så ser vi hur vi kan hjälpa er att förvekliga ert drömhem.

Vi måttar, skär och monterar glas på det sätt som du vill ha det. Vi kan måla glaset eller hjälpa dig att tapetsera alternativt måla väggen bakom glaset. Passning på millimetern! Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Inredningsglas för alla rum
 • Kontor
 • Kök
 • Badrum
 • Hall
kontakta oss

Glasräcken

Glasräcken ger en professionell och stilren design och passar perfekt i flertalet olika miljöer och kommer definitivt ta din befintliga inredning till en helt annan nivå. Dessutom skyddar det mot eventuella fall. Vi på Västsvenska Glas i Göteborg erbjuder kvalitativa glasräcken för både inom- och utomhusbruk och givetvis är glasen säkerhetsklassade och personsäkra. Alla våra lösningar monteras av en erfaren glasmästare Stolpar, skenor och fästen finns att få i olika former och färger, samt glas som är klart eller frostat – vad som än passar din bostad eller fastighet bäst. Vi hjälper dig med rådgivning, mätning, beställning och montage av ditt räcke. Vi hittar alltid ett räcke för just dina önskemål. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer om våra produkter, tjänster och priser. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert samt garanti på våra glasräcken och övriga produkter.

Fördelar med glasräcken
 • Modernt & lyxigt
 • Ökad säkerhet
 • Varierande utföranden
kontakta oss
enkelt & smidigt

Efterfråga offert

  Kontaktinformation

  Vi vill göra det enkelt för dig. Här kan du därför snabbt och smidigt fylla i information om dig och ditt önskade projekt. Därefter återkommer vi så snart vi kan med ett förslag.

  Information om projektet

  Vänligen fyll i nedanstående så att vi på Västsvenska glas kan få en bild av ditt projekt.
  PrisförslagBoka möte
  vad andra tycker

  “ Glasmästare som är mästare på glas.”

  Trevlig och proffsig personal!

  Fredrik Olsson

  Glasmästare som är mästare på glas.

  Henrik Sjölander

  Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

  Ann-christine Gustafsson