Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Glasreparationer

Glasreparationer

Våra tjänster

Glasreparationer

Välkommen till Västsvenska Glas – din professionella partner för alla typer av glasreparationer. Med vår djupa kunskap och års erfarenhet inom glasbranschen, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som möter varje unikt behov. Vi förstår vikten av kvalitet, säkerhet och estetik i varje projekt vi tar oss an.

Vi reparerar det mesta det mesta när det kommer till glas och speglar

Västsvenska Glas efter att vara din helhetslösning för alla glasrelaterade behov..  Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan bistå dig med dina specifika glasreparationsbehov. Här nedan kan du läsa om några av reparationer vi kan genomföra.

Fönsterglasreparationer

Oavsett om det gäller ett litet sprickor eller ett helt krossat fönster, har vårt team av experter kompetensen att noggrant reparera eller ersätta ditt fönsterglas. Vi fokuserar på att bevara ditt fönsters integritet och isoleringsförmåga, samtidigt som vi garanterar en perfekt passform i den befintliga ramen.

Glasdörrar

Glasdörrar, som är både funktionella och estetiska, är en viktig del av många hem och kommersiella fastigheter. Skador på dessa dörrar, vare sig det rör sig om sprickor, krossat glas eller problem med gångjärn och lås, kräver professionell uppmärksamhet för att säkerställa säkerhet, funktionalitet och utseende.

Reparation av Historiska och Äldre Fönster

Vi förstår vikten av att bevara det historiska värdet och estetiken i äldre byggnader. Därför erbjuder vi specialiserade reparationstjänster för historiska fönster, där vi noggrant restaurerar eller ersätter gammalt glas medan vi behåller fönstrens ursprungliga charm och karaktär.

Skyltfönster och Butiksglas

Vi har stor erfarenhet av att reparera och underhålla skyltfönster för butiker och kommersiella fastigheter. Vårt team kan snabbt och effektivt reparera skadat skyltfönsterglas för att minimera störningar i din verksamhet.

Reparation av Glasfasader och Curtain Walls

För större kommersiella projekt, erbjuder vi reparationstjänster för glasfasader och curtain walls. Vi säkerställer att dessa imponerande strukturer inte bara ser bra ut, utan också fungerar optimalt när det gäller energieffektivitet och väderbeständighet.

Specialglas

Behovet av säkerhetsglas och isolerglas ökar ständigt, och vårt team är välutrustat för att hantera dessa avancerade glastyper. Vi ser till att varje reparation eller ersättning uppfyller de strängaste säkerhets- och energieffektivitetsstandarderna.

Speciella Glasprodukter

Förutom traditionella glasreparationer, tar vi oss även an projekt som involverar speciella glasprodukter såsom speglar, glashyllor och glasbordsskivor. Vår precision och uppmärksamhet på detaljer säkerställer att varje stycke inte bara är säkert, utan också ett estetiskt mästerverk.

Speglar

Vår tjänst för spegelreparation är utformad för att återställa speglar till deras tidigare skönhet och funktion, oavsett om de har drabbats av sprickor, flisor eller andra skador.

Solreflekterande och Solfilm

För att förbättra komforten och energieffektiviteten i ditt hem eller kontor, erbjuder vi reparation och installation av solreflekterande glas och solfilm. Dessa lösningar minskar värmeintrång och skyddar mot blekning orsakad av solens strålar.

Varför är ska man se till att göra en glasreparation omgående

Säkerhet: Spruckna eller trasiga fönster kan vara en säkerhetsrisk. De kan orsaka skador på personer eller egendom. Genom att reparera dem snabbt kan du undvika potentiella olyckor.

Energi-Effektivitet: Ett trasigt fönster kan leda till värmeförlust, vilket i sin tur kan öka dina uppvärmningskostnader. Genom att reparera eller byta ut skadat glas kan du spara pengar på energikostnader.

Estetik: Ett sprucket eller trasigt fönster kan förstöra utseendet på ditt hem eller din byggnad. Genom att fixa det kan du förbättra din fastighets estetiska värde.

Västsvenska glas - Glasmästare med fokus på kvalité och service

Vi gör mer än att bara svara snabbt på dina frågor. Vårt engagerade team av glasmästare är här för att ge dig tid, förstå dina behov och skapa glaslösningar som överträffar dina förväntningar.

Vi på Västsvenska Glas erbjuder kvalitet. Våra glasmästararbeten och produkter är av högsta kvalitet, och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Vi är verksamma glasmästare i Göteborg

För oss är du mer än bara en kund. Vi värdesätter de relationer vi bygger med våra kunder och strävar efter att skapa en långsiktig affärsrelation med dig. Din tillfredsställelse är vårt främsta mål.

Kontakta oss

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

072-3980715

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg