Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Glasreparationer

Glasreparationer

Våra tjänster

Glasreparationer

Västsvenska Glas erbjuder omfattande och högkvalitativ tjänster när det gäller glasreparationer. Med sin expertis, kundfokus och engagemang för kvalitet, är de det självklara valet för alla som behöver professionella glasreparationer.

Varför är ska man se till att göra en glasreparation omgående

   

   1. Säkerhet: Spruckna eller trasiga fönster kan vara en säkerhetsrisk. De kan orsaka skador på personer eller egendom. Genom att reparera dem snabbt kan du undvika potentiella olyckor.

   1. Energi-Effektivitet: Ett trasigt fönster kan leda till värmeförlust, vilket i sin tur kan öka dina uppvärmningskostnader. Genom att reparera eller byta ut skadat glas kan du spara pengar på energikostnader.

   1. Estetik: Ett sprucket eller trasigt fönster kan förstöra utseendet på ditt hem eller din byggnad. Genom att fixa det kan du förbättra din fastighets estetiska värde.

  Glasreparationer hos Västsvenska Glas

  Västsvenska Glas är en framstående aktör inom glasbranschen, känd för sin expertis och kvalitet. När det kommer till glasreparationer, erbjuder företaget en omfattande tjänst som täcker alla aspekter av detta område. Här är en detaljerad beskrivning av tjänsten glasreparationer som Västsvenska Glas kan erbjuda sina kunder:

    

    1. Expertis och Erfarenhet: Med årtionden av erfarenhet i branschen har Västsvenska Glas samlat en ovärderlig kunskap om glas och dess reparation. Denna expertis garanterar att varje reparation utförs med högsta precision och kvalitet.

    1. Snabb och Effektiv Service: När en kund står inför ett trasigt fönster eller annan glasstruktur, är tiden av essens. Västsvenska Glas strävar efter att erbjuda snabba reparationstjänster utan att kompromissa med kvaliteten.

    1. Högkvalitativa Material: Företaget använder endast de bästa materialen på marknaden. Detta säkerställer inte bara en hållbar reparation men också att det reparerade glaset uppfyller eller överträffar originalglasets kvalitet.

    1. Omfattande Tjänster: Västsvenska Glas hanterar alla typer av glasreparationer. Oavsett om det handlar om ett enkelt bostadsfönster, ett kommersiellt skyltfönster eller specialglas, har de kunskapen och verktygen för att utföra jobbet.

    1. Mobil Service: För de kunder som inte kan komma till deras verkstad, erbjuder Västsvenska Glas en mobil reparationservice. Detta innebär att deras experter kommer direkt till kundens plats för att utföra reparationen.

    1. Kundservice: För Västsvenska Glas är kundens nöjdhet av yttersta vikt. De erbjuder rådgivning, uppföljning och garanti på sina reparationer, vilket ger kunderna trygghet i att de har valt rätt tjänst.

   1. Konkurrenskraftiga Priser: Trots sin höga kvalitet och expertis, strävar Västsvenska Glas efter att erbjuda sina tjänster till konkurrenskraftiga priser, vilket ger kunderna ett utmärkt värde för pengarna.

   Vår process

   Anlita oss i fyra steg

   Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

   01

   Offert

   Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

   Uppstart

   Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

   02

   Produktion

   Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

   03

   Avslut

   När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

   04

   Referenser

   Våra kunder säger

   Ari Ebraim

   Bästa glasmästare och snapt service 👍

   Ari Ebraim

   Moa A

   Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

   Moa A

   Henrik Sjölander

   Glasmästare som är mästare på glas.

   Henrik Sjölander

   Ann-christine Gustafsson

   Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

   Ann-christine Gustafsson

   Fredrik Olsson

   Trevlig och proffsig personal!

   Fredrik Olsson

   Radwan Elkhalki

   Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

   Radwan Elkhalki

   Kontakta oss

   Kontakta oss för prisförfrågan

   Kontaktformulär

   Lämna ett meddelande

   Glasmästare i Göteborg