Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Dörrar

Dörrar

Våra tjänster

Dörrar

Välkommen till Västsvenska Glas – din pålitliga partner för dörrlösningar. Västsvenska Glas är en erfaren leverantör och installatör av dörrar för en mängd olika ändamål, inklusive hem, företag, butiker, köpcentra och offentliga verksamheter i Göteborg med omnejd. Företaget har omfattande kunskap om design och kvalitet och erbjuder ett brett urval av dörrlösningar som uppfyller olika funktionella och estetiska behov. 

Sammanfattningsvis omfattar Västsvenska Glas tjänster och produkter:

 
 
 
 
 
 
 
Glass doors and walls on the top floor of a chic college city apartment building downtown Ann Arbor
 
  • Glasdörrar för inom- och utomhusbruk: Tillgängliga för en mängd olika installationer, dessa dörrar kombinerar funktionalitet med estetik.
 
  • Skjutdörrar i glas: Perfekt för att spara utrymme och samtidigt låta ljuset genomströmma rummet.
 
  • Vikdörrar och vikväggar i glas, plast och aluminium: Dessa flexibla lösningar möjliggör maximal öppenhet och flexibilitet, idealiska för att förena inomhus- och utomhusmiljöer.
 
  • Aluminiumdörrar: Starka, lätta och tillgängliga med eller utan glas. Dessa dörrar är designade för att tåla tuffa miljöer och kräver minimalt underhåll.
 
  • Ståldörrar: Säkra och hållbara, tillgängliga i olika former och dimensioner för en mängd olika säkerhetsbehov.
 
  • Branddörrar: Dessa dörrar är idealiska där stabilitet och motståndskraft är avgörande av olika skäl. Utöver att skydda mot brand, erbjuder de också ett pålitligt inbrottsskydd med sin brytskyddsfunktion. Perfekta för användning i verkstäder, kontor, sadelkammare, spolrum, stall och liknande miljöer.
 
  • Dörrar till butiker, hotell och kontor: Första intrycket är nyckeln till att ge dina kunder en positiv upplevelse. Eleganta, säkra och välkomnande karuselldörrar
 
  • Dörrar till orangerier och växthus: Du har valet mellan skjutdörr eller slagdörr, antingen som enkel- eller dubbeldörr. Anpassa antalet dörrar och utforma ditt växthus precis enligt dina egna behov och önskemål.
 
 
 
 
 
 
 
 

Utöver vårt breda sortiment av dörrlösningar, förstår vi på Västsvenska Glas att varje projekt är unikt och kräver personlig uppmärksamhet. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att perfekt matcha våra kunders specifika behov och önskemål. Vårt team av erfarna designers och tekniker arbetar nära med dig från start till slut, för att säkerställa att din vision blir verklighet med optimal funktionalitet och stil.

Vid Västsvenska Glas är vi stolta över att erbjuda omfattande efterförsäljningssupport och service. Vi förstår att installationen av din nya dörr kanske bara är början, och vårt engagemang för kvalitet sträcker sig långt efter att vårt arbete är slutfört. Vårt team finns här för att erbjuda regelbundet underhåll, reparationer och rådgivning för att säkerställa att dina dörrlösningar fortsätter att fungera optimalt år efter år.

Att välja Västsvenska Glas innebär att du väljer en partner som är dedikerad till kvalitet, innovation och kundnöjdhet. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan transformera ditt utrymme med våra dörrlösningar. Oavsett om det gäller en enkel uppgradering eller ett omfattande projekt, är vi här för att leda dig genom varje steg på vägen mot en vackrare och mer funktionell miljö.

 
 
 
 
 
 
 

Kontakta oss

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

072-3980715

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg