Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Måttanpassad duschvägg

Måttanpassad duschvägg

Våra tjänster

Måttanpassad duschvägg

Förvandla ditt badrum till en oas av elegans och funktionalitet med en enastående måttanpassad duschvägg i glas. Det är inte bara ett badrumstillbehör, det är ett konstverk som kommer att ta din badrumsupplevelse till nya höjder. 

Modern interior design luxury bathroom with bath and glass walled shower
Måttanpassade duschväggar för alla ändamål.

Letar du efter den perfekta lösningen för att förvandla ditt badrum? Västsvenska Glas är ditt svar! Vi är stolta över att erbjuda måttanpassade duschväggar.som tillverkas i egen

Skräddarsytt och optimerat för dig

Vi förstår att varje badrum är unikt. Därför skapar vi duschväggar som är exakt anpassade till dina mått och önskemål. Oavsett om du har ett litet eller en stort utrymne i åtanke, kan vi hjälpa dig.

Några vanliga användningsområden för måttbeställd duschvägg

Snedkapad duschvägg eller med ovanliga geometiriksa former: För duschar med snedtak eller ovanliga geometriska former  skär vi duschväggen exakt enligt dina behov, vilket garanterar en sömlös passform.

Badkarsvägg i glas: Med en badkarsvägg gör att du enkelt kan förvandla ditt badkar till en multifunktionell lösning. Det ger flexibilitet för att både duscha och bada.

Walk-in Dusch med duschvägg: En duschvägg används ofta för att avgränsa en walk-in dusch. Det ger en öppen och luftig känsla samtidigt som det håller vatten och fukt inom duschområdet.

Nischdusch med duschvägg: Duschväggar används ofta i nischduschar, där duschen är inbyggd i en nisch i badrumsinteriören. Det ger ett smidigt och platsbesparande alternativ.

Öppna Duschar: Vissa duschväggar är helt öppna på ena sidan och kan användas för att skapa en öppen duschlösning där endast en sida är avgränsad. 

Workers are installing glass door of the shower enclosure
Glas som du kan välja för din duschvägg

Duschväggar i glas finns i olika stilar och finisher, inklusive helt genomskinliga, frostat eller klart glas med olika mönster och texturer. Detta ger dig möjlighet att anpassa din dusch till din personliga stil och inredning i badrummet. Oavsett om du föredrar en minimalistisk look eller en mer dekorativ design, kan glasväggar enkelt anpassas för att passa dina behov och önskemål.

Alla våra duschväggar består av säkerhetsglas, som är härdat och motstår krossning. 

Gär nedan ser du exempel på ytterligare  egenskaper på glas som du kan välja för din duschvägg.

Klarglas: Klarglas är det mest traditionella valet och ger en ren och genomskinlig yta som ger badrummet en öppen och rymlig känsla. Det är perfekt om du vill visa upp ditt kakel eller duschinredning.

.Färgat glas: Om du vill lägga till en färgstark touch till ditt badrum kan du överväga färgat glas. Det finns en mängd olika färgalternativ som kan anpassas till din inredning.

Frostat glas: Frostat glas ger integritet samtidigt som det släpper in naturligt ljus i duschen. Det döljer detaljerna i duschen men ger ändå ett modernt och elegant utseende.

Mönstrat glas: Mönstrat glas kommer i olika mönster och texturer, vilket ger ett visuellt intressant utseende till din duschvägg. Det kan vara ett sätt att lägga till en dekorativ touch till ditt badrum.

Antikondensglas: Antikondensglas är behandlat för att förhindra att det bildas kondens och imma på ytan, vilket håller din dusch klar och synlig även under ångiga förhållanden.

Regnduschtåligt glas: Detta glas har en speciell beläggning som hjälper till att förhindra vattenfläckar och kalkavlagringar. Det är ett praktiskt val om du vill minska underhållsbehovet

 

Toilet and shower in bathroom

Få en offert på våra prisvärda duschväggar med snabb installation

Vår glasverkstad är utrustad med avancerad teknik som möjliggör tillverkning av skräddarsydda glasprodukter och infästningstekniker. Vårt nära samarbete med pålitliga leverantörer och stora volymer ger oss möjlighet att erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Dessa faktorer gör det möjligt för oss att erbjuda måttanpassade duschväggar till oslagbara priser, med snabb och smidig leverans.

Kontakta oss idag med dina frågor eller ring oss för en personlig konsultation. Vi kommer gärna till dig för att bedöma din dusch och hitta den perfekta duschväggen som passar just dina behov och stilpreferenser! 

Kontakta oss

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

031-3875100

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg