Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Köksglas & stänkskydd

Köksglas & stänkskydd

Våra tjänster

Köksglas & stänkskydd

Köksglas & stänkskydd den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet för ditt kök! Med våra eleganta köksglas kan du förvandla din matlagning och köksarbete till en sann kulinarisk upplevelse. Våra glas är inte bara enastående som stänkskydd, de erbjuder också en mängd andra spännande möjligheter som kommer att förvandla ditt kök till hjärtat av ditt hem. Upptäck mångsidigheten i våra köksglas och låt din kreativitet flöda fritt i köket!

I köket har inredningsglas blivit en spännande och mångsidig lösning som ersätter traditionella kakel och klassiska bänkskivor. Detta öppnar upp för en helt ny värld av möjligheter när det kommer till köksinredning. Vi erbjuder även specialdesignade bänkskivor av inredningsglas som kan förvandla din köksö och tillföra en lyxigare känsla och design. Om du har en skiss eller idéer för ditt kök, tveka inte att besöka oss. Vi hjälper gärna till att ta fram konkreta förslag på hur vi kan förnya och förändra ditt kök till din fulla belåtenhet.

Varför ska du välja inredningsglas istället för kakel?

  • Visuellt Tilltalande: Inredningsglas är visuellt imponerande och ger köket en modern och elegant look. Det rena och genomskinliga utseendet av glas kan förvandla köksinredningen och skapa en tidlös estetik som passar alla stilar, från klassiskt till modernt.

  • Hållbart och Tåligt: Glas är ett hållbart material som tål slitage och fukt mycket bra. Det är reptåligt och har en hög motståndskraft mot värme och kyla. Med ordentlig skötsel kan inredningsglas hålla sig i utmärkt skick under lång tid.

  • Enkelt att Hålla Rent: Ett av glasets största fördelar i köket är dess enkelhet när det kommer till rengöring och underhåll. Smuts, fläckar och spill torkar enkelt bort med en trasa och ett rengöringsmedel, och glaset behåller sitt glansiga och hygieniska utseende.

  • Modernisering av Köket: Genom att använda inredningsglas i köket kan du ge hela utrymmet en modern och fräsch känsla. Glasets rena linjer och stilrena utseende moderniserar köket omedelbart och skapar en känsla av lyx.

  • Anpassade Ytor: Inredningsglas kan skräddarsys för att passa dina specifika behov och önskemål. Det finns många olika färger och mönster att välja mellan, vilket gör att du kan skapa en unik design som passar din personliga stil och kökets inredning.

Så om du letar efter en sätt att förnya ditt kök med en visuellt tilltalande, hållbar och lättvårdad yta, kan inredningsglas vara den perfekta lösningen. Det ger inte bara en modern touch till ditt kök, utan det är också ett uttryck för din personliga stil och en investering i både funktionalitet och estetik.

Olika typer av glas till stänkskydd

Genomskinligt glas: Genomskinligt glas är en populär och tidlös alternativ för stänkskydd i köket. Det ger en ren och minimalistisk känsla till ditt kök, samtidigt som det bevarar öppenheten och ljusheten i rummet. Genomskinligt glas är ett utmärkt val om du vill behålla din köksdesign enkel och klassisk samtidigt som du skyddar väggarna från mat- och vätskespill.Printat glas: Om du letar efter en mer personlig och unik touch till ditt kök kan du överväga printat glas som stänkskydd. Detta alternativ ger dig möjlighet att anpassa stänkskyddet med olika mönster, bilder eller text. Du kan skapa en individuell stil som passar perfekt med din köksinredning. Printat glas är ett kreativt sätt att uttrycka din personlighet och skapa ett unikt köksutrymme.

Färgat glas: Färgat glas är ett annat spännande alternativ för stänkskydd i köket. Det finns i en rad olika färger och nyanser, vilket gör det möjligt för dig att skapa en levande och färgstark köksdesign. Du kan välja en färg som kompletterar din köksinredning eller som skapar en kontrast för att ge ditt kök en distinkt och livlig känsla.

Printat glas: Om du letar efter en mer personlig och unik touch till ditt kök kan du överväga printat glas som stänkskydd. Detta alternativ ger dig möjlighet att anpassa stänkskyddet med olika mönster, bilder eller text. Du kan skapa en individuell stil som passar perfekt med din köksinredning. Printat glas är ett kreativt sätt att uttrycka din personlighet och skapa ett unikt köksutrymme. 

Västsvensk Glas - Din pålitliga partner för stänkskydd

Vi på Västsvensk Glas är stolta över att erbjuda prisvärda stänkskydd i glas och snabb och smidig montering. Våra glasskivor är skräddarsydda efter dina exakta mått. Först noggrant mäter vi upp storleken och placerar ut uttag för elkontakter och andra detaljer. Slutligen säkerställer vi att alla kanter slipas jämnt och precist. Nu är ditt kök redo för glasets montering.

Har du några frågor eller funderingar angående våra glasskivor för kök? Tveka inte att ringa oss eller besöka vår butik och verkstad i Göteborg. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med ditt köksprojekt!

För mer inspiration läs också våra inlägg om köksglas & stänkskydd

Kontakta oss

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

072-3980715

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg