Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Köksglas & stänkskydd i ditt nya kök

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

072-3980715

Köksglas & stänkskydd i ditt nya kök

Ert enkelt sätt att förnya ditt kök och göra det funktionellt är att använda glas. Glas är ett material som lockar med sin naturliga skönhet och dess förmåga att stå emot både slitage och fukt, vilket ofta överträffar många andra material. Dessutom är det enkelt att rengöra och underhålla.  

Luxury white and black modern marble kitchen

I köket har inredningsglas blivit en spännande och mångsidig lösning som ersätter traditionella kakel och klassiska bänkskivor. Detta öppnar upp för en helt ny värld av möjligheter när det kommer till köksinredning. Vi erbjuder även specialdesignade bänkskivor av inredningsglas som kan förvandla din köksö och tillföra en lyxigare känsla och design. Om du har en skiss eller idéer för ditt kök, tveka inte att besöka oss. Vi hjälper gärna till att ta fram konkreta förslag på hur vi kan förnya och förändra ditt kök till din fulla belåtenhet.

Varför ska du välja inredningsglas istället för kakel?

  1. Visuellt Tilltalande: Inredningsglas är visuellt imponerande och ger köket en modern och elegant look. Det rena och genomskinliga utseendet av glas kan förvandla köksinredningen och skapa en tidlös estetik som passar alla stilar, från klassiskt till modernt.

  2. Hållbart och Tåligt: Glas är ett hållbart material som tål slitage och fukt mycket bra. Det är reptåligt och har en hög motståndskraft mot värme och kyla. Med ordentlig skötsel kan inredningsglas hålla sig i utmärkt skick under lång tid.

  3. Enkelt att Hålla Rent: Ett av glasets största fördelar i köket är dess enkelhet när det kommer till rengöring och underhåll. Smuts, fläckar och spill torkar enkelt bort med en trasa och ett rengöringsmedel, och glaset behåller sitt glansiga och hygieniska utseende.

  4. Modernisering av Köket: Genom att använda inredningsglas i köket kan du ge hela utrymmet en modern och fräsch känsla. Glasets rena linjer och stilrena utseende moderniserar köket omedelbart och skapar en känsla av lyx.

  5. Anpassade Ytor: Inredningsglas kan skräddarsys för att passa dina specifika behov och önskemål. Det finns många olika färger och mönster att välja mellan, vilket gör att du kan skapa en unik design som passar din personliga stil och kökets inredning.

Så om du letar efter en sätt att förnya ditt kök med en visuellt tilltalande, hållbar och lättvårdad yta, kan inredningsglas vara den perfekta lösningen. Det ger inte bara en modern touch till ditt kök, utan det är också ett uttryck för din personliga stil och en investering i både funktionalitet och estetik.

Platser i köket där du kan använda inredningsglas

Inredningsglas kan användas på olika ställen i köket för att förbättra både dess estetik och funktionalitet. Här är några vanliga platser där du kan använda inredningsglas:

Bänkskivor

Inredningsglas kan användas som material för bänkskivor i köket. Glasbänkskivor ger en modern och elegant känsla till köket. De är också tåliga och enkla att rengöra. Du kan använda klarglas eller färgat glas beroende på din designpreferens.

Stänkskydd 

Glas är ett utmärkt val för stänkskyddet bakom spisen eller diskbänken. Det är vattentätt och enkelt att rengöra. Du kan använda klart glas eller välja en färg eller mönster för att matcha kökets inredning.

Spegelsglas och glasade luckor

Spegelglas eller glasade luckor kan användas för förvaring av glas, tallrikar eller andra köksartiklar. De ger också en möjlighet att blanda in glaselement i köket.

Köksö

Om du har en köksö kan du använda en glasbänkskiva eller glaspaneler för att ge den en elegant och modern touch. Detta kan vara en central punkt i köket där du kan förbereda mat och samla familj och vänner.

Bar- och Serveringsområden

Glas kan användas på bardiskar eller serveringsområden för att skapa en sofistikerad och modern plats för cocktails eller måltider.

Västsvenska glas - Glasmästare med fokus på kvalité och service

Vi gör mer än att bara svara snabbt på dina frågor. Vårt engagerade team av glasmästare är här för att ge dig tid, förstå dina behov och skapa glaslösningar som överträffar dina förväntningar.

Vi på Västsvenska Glas erbjuder kvalitet. Våra glasmästararbeten och produkter är av högsta kvalitet, och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Vi är verksamma glasmästare i Göteborg

För oss är du mer än bara en kund. Vi värdesätter de relationer vi bygger med våra kunder och strävar efter att skapa en långsiktig affärsrelation med dig. Din tillfredsställelse är vårt främsta mål.

Taggar :

Kök,Köksglas

Dela  :

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg