Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Glasjour i Göteborg

Våra tjänster

Glasjour i Göteborg

Dygnet runt, alla dagar på året, är vår glasjour från Västsvenska Glas i Göteborg bemannad och redo att hjälpa till. Vi har en unik kapacitet för att hantera olika akuta situationer som våra kunder kan ställas inför, såsom krossat glas, skadade skyltfönster, fordon som kolliderat med fasader, eller uppbrutna fönster. Våra jourbilar är som rullande glasmästerier som erbjuder service på plats dygnet runt. Mellan 07.00 och 16.00 kan du boka tid för reparationer och glasbyten. Under kvällar, nätter och helger är vår jourbemanning alltid på plats med erfarna glasmästare redo att rycka ut. Ett glasmästeri på din gata när du behöver det!

Vad kan vår glasjour hjälpa dig med? Vi erbjuder allt från skyddstäckningar till färdiga reparationer direkt på plats. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. När ett glas går sönder händer det alltid vid fel tillfälle. Det är av största vikt att skadan åtgärdas snabbt för att undvika personskador, återställa fastighetens yttre skydd, förhindra ytterligare intrång och för att minimera skadans omfattning. Våra jourbilar är utrustade med allt nödvändigt material och verktyg vid första besöket – ett mobilt glasmästeri. Jourbilarna har float- och lamellglas i olika tjocklekar och storlekar som jourglasmästaren kan hantera på plats.

Våra jourglasmästare har lång erfarenhet och kan direkt bedöma vilka åtgärder som behövs akut samt planera för att slutgiltigt reparera skadan. Detta minskar stilleståndskostnader och besvär som kan uppstå till följd av inbrott eller skadegörelse. Vår jour kan också bistå med reparationer efter smash-and-grab-kupper där fordon kört in i butiker och fasader. Vid större skador kan vi uppföra tillfälliga plywoodväggar eller ersätta stora glasytor eller skyltfönster.

Vilka är våra kunder? Vår glasjour betjänar villaägare, butiker, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare vid inbrott, skadegörelse, olyckor och bränder. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Vid inbrott eller skadegörelse är det viktigt att göra en polisanmälan. Våra priser för jourarbete är enhetliga i hela Göteborgsregionen, utan extra avgifter för transport eller vägtullar. För fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med återkommande behov av jourhjälp erbjuder vi möjlighet att teckna serviceavtal.

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Dygnet runt, oavsett dag, står vår glasjour redo att assistera. Med specialkompetens och verktyg är vi utrustade för att lösa alla typer av glasrelaterade nödsituationer, vare sig det handlar om krossade rutor, stora skyltfönster, kollisioner med fasader eller brutna fönster. Våra jourfordon fungerar som mobila glasmästeriverkstäder, redo att ge service när som helst.

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki