Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Entrédörrar i glas

Entrédörrar i glas

Våra tjänster

Entrédörrar i glas

Entredörrar i glas är en elegant och praktisk lösning för både privata hem och kommersiella fastigheter, som erbjuder ljusinsläpp, estetisk tilltalande design och funktionell användbarhet. Västsvenska Glas är expert på att leverera och installera ett brett utbud av glasentredörrar, anpassade för att möta en mängd olika krav och stilpreferenser. Här är några av de olika sorters glasentredörrar som Västsvenska kan erbjuda:

 
 
 
 
 
 
 
Modern Home Kitchen Through Glass Doors
  • Helglasade entredörrar: Dessa dörrar är helt tillverkade i glas utan synliga ramar, vilket skapar en sömlös och modern look. Helglasade dörrar låter maximalt med ljus passera genom och är idealiska för att skapa en öppen och välkomnande entré.

  • Ramade glasdörrar: För de som föredrar en mer traditionell eller strukturerad look, erbjuder ramade glasdörrar en perfekt balans. Ramarna kan vara tillverkade av olika material såsom trä, aluminium eller stål, och kan anpassas i färg och stil för att komplettera byggnadens exteriör.

  • Glasdörrar med dekorativt Glas: Dessa dörrar använder frostat, etsat eller färgat glas för att inte bara erbjuda privatliv utan också agera som ett konstverk. Dekorativa glasdörrar kan anpassas med olika mönster, texturer och färger för att matcha din personliga stil och skapa en unik entré.

  • Skjutdörrar och Vikdörrar i Glas: För de som söker en flexibel lösning för sin entré, kan Västsvenska erbjuda skjutdörrar och vikdörrar i glas. Dessa dörrar är perfekta för att maximera öppningsutrymmet och skapa en sömlös övergång mellan inomhus och utomhusmiljöer.

 
 
 
 
 
 
 

Västsvenska Glas hjälper dig från design till installation, för att säkerställa att din nya glasentredörr inte bara ser bra ut utan också uppfyller alla funktionella krav. Med en personlig konsultation kan Västsvenska Glas hjälpa dig att välja rätt typ av glasentredörr baserat på dina behov, såsom säkerhet, privatliv, energieffektivitet och estetik. Vårt team av erfarna installatörer garanterar att din nya dörr installeras professionellt och med högsta kvalitetsstandard.

 
 
 
 
 
 
 

Kontakta oss

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

031-3875100

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg