Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Eleganta och Säkra Glasräcken

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

072-3980715

Eleganta och Säkra Glasräcken

Eleganta och Säkra Glasräcken- På Västsvenska Glas är vi specialister på glasräcken för både inomhus- och utomhusbruk, och vi erbjuder enastående lösningar som kombinerar funktionalitet med estetik. Att välja ett glasräcke till din balkong eller veranda innebär att du får en säker och funktionell lösning utan att förlora värdefull rymd, naturligt ljus eller den fantastiska utsikten. Dessutom tillför våra glasräcken en stilfull och exklusiv känsla till din utemiljö. Är du intresserad av englasräcke läs mer här om våran tjänst – Glasräcken

Glasräcken för Balkong, Veranda och Uteplats

Ett glasräcke med konstruktion av rostfritt stål representerar det absolut bästa valet. Här kombineras stilren design med exklusiva detaljer som utstrålar högsta kvalitet. Denna moderna design passar perfekt för dem som eftersträvar en elegant och exklusiv estetik.

Rostfritt stål är ett extremt starkt material som tillåter smäckra och minimalistiska konstruktionslösningar utan att kompromissa med vare sig styrka eller säkerhet. Notera att även om det kallas ”rostfritt” kan rost ändå uppstå i vissa fall, så om totalt underhållsfritt alternativ är viktigt, kan aluminiumräcken vara att föredra.

Vi erbjuder glasräcken med rostfritt stål i olika varianter, inklusive alternativ med eller utan överliggare, samt möjlighet att välja mellan rostfritt stål eller trä för överliggaren. Dessutom finns många olika infästningsalternativ för glaset.

Glasräcken med Stolpar av Aluminium

Ett glasräcke med aluminiumstolpar är ett kostnadseffektivt alternativ som fungerar utmärkt både inomhus och utomhus. Aluminiumräcken är lätta att underhålla och kan lackas i önskad färg. De är starka och flexibla, vilket möjliggör olika konstruktionsanpassningar.

Aluminiumräckets infästning kan placeras ovanpå golvet i en fot eller skruvas direkt på väggen. Du kan välja att ha en överliggare i aluminium eller helt skippa överliggaren. Oavsett vilken variant du väljer kan du förvänta dig ett i stort sett underhållsfritt räcke som kommer att hålla i minst 10 år.

Amazing view from the balcony
Glasräcken utan Stolpar

Med hjälp av starka glas och smarta infästningslösningar kan vi erbjuda glasräcken helt utan synliga stolpar. Stolpfria glasräcken maximerar din utsikt och ger en känsla av öppenhet utan att kompromissa med säkerheten.

Vi använder härdat och laminerat glas med en tjocklek på minst 12 mm för dessa räcken, vilket garanterar både styrka och säkerhet inom de strikta normerna för glasräcken.

För montering används fixpunkter som kan monteras på väggen eller en aluminimskena som skruvas i golvet på balkonger eller veranda. Du kan välja om du vill ha en överliggare i trä, aluminium eller rostfritt stål, som fästs i glasets överkant.

Concrete stairs in minimalist interior

Glas i Befintliga Räcken

Att integrera glas i en befintlig räckeskonstruktion är ett smart och kostnadseffektivt sätt att förbättra både funktion och utseende. Med moderna infästningslösningar och vår erfarenhet kan vi enkelt fästa glas i din befintliga räcke, vilket ger en betydande uppgradering av både utseendet och funktionaliteten.

Wood, glass and steel railing on a concrete wall
Västsvemska glas vi erbjuder eleganta och säkra glasräcken

Oavsett vilken typ av glasräcke du väljer, kan du vara säker på att du får högsta kvalitet och enastående design. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och utför installationer i hela Göteborg. Kontakta oss idag, så kommer en av våra erfarna glasmästare förbi för att ge dig förslag och en kostnadsfri offert inom kort!

Taggar :

Glasa in altan,Glasa in balkong,glasräcken

Dela  :

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg