Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Skapa ditt uterum med Västsvenska Glas: En guide till din drömaltan och terass

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

072-3980715

Skapa ditt uterum med Västsvenska Glas: En guide till din drömaltan och terass

Drömmer du om en egen oas i trädgården där familj och vänner kan samlas för oförglömliga stunder under solen och stjärnorna? Då är det kanske dags att överväga att bygga en altan eller terrass. Med rätt planering och material kan du skapa en underbar utomhusmiljö som förlänger ditt hem och berikar ditt vardagsliv.

Varför en Altan eller Terrass?

En välutformad uteplats ger inte bara mervärde till ditt hem utan blir också en plats för avkoppling, sociala sammanhang och familjeminnen. Tänk dig soliga dagar med lekande barn i en liten uppblåsbar pool, eller lata eftermiddagar på en solstol med en god bok i handen. En altan eller terrass kan anpassas efter just dina önskemål och behov, och möjligheterna är nästan oändliga.

Personlig Anpassning

Varje familj är unik, och därför bör din uteplats spegla just din familjs behov och stil. Planera för en sittgrupp som inbjuder till umgänge, överväg behovet av inglasning av hela eller delar av av uterummet för längre användning in på hösten, och glöm inte belysningen som skapar atmosfär under kvällstimmarna. Valet av terrassinredning spelar en stor roll för hur väl utrymmet kommer att användas och uppskattas.

Materialval och Byggtips

När du bygger din altan, är det viktigt att välja hållbara material. Värmebehandlat trä är ett utmärkt val eftersom det motstår röta och kan hantera vårt oförutsägbara väder. Kom ihåg att säkerställa att terrassbrädorna är behandlade för att förhindra halka och skydda mot UV-strålning. För elinstallationer, som altanbelysning, rekommenderas det starkt att anlita en professionell elektriker för säker och korrekt installation.

Kostnadsöverväganden

Att bygga en altan eller terrass är en investering som kan variera stort i kostnad beroende på storlek, designval och material. Att fasa in projektet över tid kan vara ett sätt att hantera budgeten på, där du till exempel bygger grundstrukturen först och lägger till tak eller vindskydd vid ett senare tillfälle.

Mysfaktor och Funktionalitet

Glöm inte bort vikten av sköna och hållbara utemöbler. Marknaden erbjuder idag ett brett sortiment av möbler som tål vårt nordiska klimat, från konstrotting till aluminium och trä. Kombinera funktion med stil för att skapa din perfekta uteplats.

Vi Hjälper Dig Realisera Din Dröm

På Västsvenska Glas förstår vi vikten av att ha en plats där du kan slappna av och njuta av livet utomhus. Vårt team är här för att erbjuda råd, inspiration och de bästa materialen för ditt projekt. Oavsett om du är en erfaren DIY-entusiast eller föredrar att anlita proffs för jobbet, är vi här för att hjälpa dig att skapa den där perfekta platsen för avkoppling och gemenskap.

Ta steget idag och börja planera för din framtida uteplats. Med rätt förberedelser och stöd från Västsvenska Glas kan din dröm om den ultimata altanen eller terrassen bli verklighet. Välkommen att kontakta oss för mer information och inspiration!

Taggar :

Bygga altan,Glasa in altan,glasräcken,Vinterträdgård

Dela  :

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg