Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Inredningsglas

i Göteborg och Västsverige

Inredningsglas i Göteborg

Våra tjänster

Inredningsglas

När vi talar om inredningsglas, öppnar vi dörren till en värld av möjligheter som kan förvandla ditt hem eller kontor till en plats av både elegans och funktion. Oavsett om du drömmer om bastuglas som skapar en avkopplande oas, spegelglas som reflekterar din stil, eller trapp- och altanräcken som ger ett nytt estetiskt uttryck till din utomhusmiljö, är inredningsglas den ultimata lösningen. Med års erfarenhet att leverera inredningsglas i Göteborg har vi perfektionerat konsten att skräddarsy speciallösningar för att uppfylla dina unika behov och önskemål. Låt oss utforska hur inredningsglas kan förvandla ditt hem och kontor till något extraordinärt.

Duschglas - En skräddarsydd duschupplevelse
3d rendering modern and luxury bathroom and toilet

Duschen är en av de mest använda platserna i hemmet, och därför är det viktigt att den är både funktionell och estetiskt tilltalande. Med specialtillverkade duschglaslösningar kan du skapa en skräddarsydd duschupplevelse som passar din badrumsdesign och dina behov. Oavsett om du har ett snedtak, en udda form eller speciella krav på säkerhet och hållbarhet, kan inredningsglas anpassas för att möta dina förväntningar. Detta inkluderar naturligtvis även de finaste detaljerna, som eleganta beslag och säkra glaskanter.

Läs mer om våra dushväggar

Badrumsspeglar - både praktiskt och för glamour och elegans.
3d rendering white luxury bathroom

Badrumsspeglar är en central och oumbärlig del av badrumsinredningen. De tjänar inte bara som praktiska reflektionsytor utan bidrar också till att förbättra estetiken och funktionaliteten i badrummet. Badrumsspeglar finns i en mängd olika former, storlekar och stilar, vilket gör det möjligt att anpassa dem till din personliga smak och badrumsdesign. Du kan välja en enkel rektangulär spegel för en minimalistisk look eller en dekorerad spegel med ram för att lägga till en touch av elegans eller karaktär.

Läs mer om måttbeställda speglar

Bastuglas - En värld av avkoppling

Bastun är ofta en plats för avkoppling och återhämtning. Att integrera bastuglas i din bastu kan förvandla den till en ännu mer fridfull och vilsam plats. Med bastuglas kan du skapa en känsla av rymd och öppenhet samtidigt som du bevarar värmen. De specialanpassade lösningarna gör det möjligt att anpassa bastuglaset efter dina specifika bastus behov, oavsett om du har en snedtak som kräver anpassning eller om du vill ha finjusterade detaljer som stilfulla beslag och finslipade kanter.

Stänkskydd i Köket - Funktionell och stilfullt
Luxury white and black modern marble kitchen

Stänkskydd över diskbänken är inte bara en praktisk lösning för att skydda dina väggar från stänkande vatten och matrester, det kan också vara en stilfull inredningsdetalj. Våra köksglaslösningar kan anpassas till din köksdesign och färgpreferenser. Vi erbjuder möjligheten att välja bland olika RAL-färger för att matcha din köksstil och skapa en enhetlig och modern atmosfär.

Läs mer om Köksglas och stänkskydd

Glasväggar: -Öppenhet och elegans i ditt hem eller kontor
Din glasmästare i Göteborg

Glasväggar är en sofistikerad och funktionell designlösning som kan förvandla ditt hem eller kontor på många sätt. De erbjuder en unik balans mellan öppenhet och avskildhet samtidigt som de skapar en känsla av ljus och rymd i rummet,

Läs mer om Glasväggar

Glashyllor - Funktionella och estetiska

Glashyllor är ett utmärkt sätt att kombinera funktion och estetik i ditt hem eller kontor. Du kan använda dem för att förvara och visa upp dina favoritföremål samtidigt som de ger en känsla av rymd och ljus i rummet. Vi erbjuder flera olika typer av glashyllor, inklusive:

Bordskivor i Glas - Elegans på din matplats

Det kan vara både en bordskiva helt i glas eller en glasskiva ovanpå en befintligt bordsskiva. En bordskiva i glas är en utmärkt möjlighet att ge din matplats en känsla av modernitet och elegans. Den transparenta ytan skapar en känsla av rymd och gör att ditt rum ser större ut. Har du däremot en glasskiva ovanpå din befintliga bordsskiva får du ett 

Dessutom är glas en praktisk och lätt att rengöra yta, perfekt för måltider och underhållning. Vi kan skapa specialanpassade bordskivor i glas i olika storlekar och former för att passa din matplats perfekt.

Spegelglas - Reflektion av din stil

Spegelglas har en magisk förmåga att inte bara reflektera din fysiska spegelbild utan även din personliga stil och smak. Genom att använda specialanpassade spegelglaslösningar kan du skapa unika spegelarrangemang som förvandlar dina rum. Oavsett om du vill skapa en storslagen golvspegel, ett konstnärligt spegelvägg eller eleganta spegelskåp, är möjligheterna oändliga. Vi ser det som vår uppgift att hjälpa dig att förverkliga din vision genom att erbjuda kvalitetsglas och skräddarsydda beslag för att skapa spegelarrangemang som är lika unika som du är.

Läs mer om måttbeställda speglar

Trapp- och Altanräcken - En touch av modernitet

Trappor och altaner utgör ofta de första intrycken av ditt hem eller kontor. Med specialdesignade trapp- och altanräcken kan du ge din utomhusmiljö en touch av modernitet och elegans. Oavsett om du föredrar klassiskt glasräcke eller föredrar en mer kreativ design, finns det lösningar som kan anpassas efter din smak och platsens behov. Våra glasräcken är inte bara estetiskt tilltalande utan även säkra och slitstarka, med finslipade kanter som gör dem behagliga att använda.

Läs mer om glasräcken

Västsvenska glas - Glasmästare med fokus på kvalité och service

Vi gör mer än att bara svara snabbt på dina frågor. Vårt engagerade team av glasmästare är här för att ge dig tid, förstå dina behov och skapa glaslösningar som överträffar dina förväntningar.

Vi på Västsvenska Glas erbjuder kvalitet. Våra glasmästararbeten och produkter är av högsta kvalitet, och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Vi är verksamma glasmästare i Göteborg och kan leverera inredningsglas i Göteborg med högsta kvalité.

För oss är du mer än bara en kund. Vi värdesätter de relationer vi bygger med våra kunder och strävar efter att skapa en långsiktig affärsrelation med dig. Din tillfredsställelse är vårt främsta mål.

 
 
 
 

Kontakta oss

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

031-3875100

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité vid leverans av inredningsglas i Göteborg

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg