Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Bygga uterum

Våra tjänster

Bygga uterum Göteborg

Bygg uterum med Västsvenska Glas är. Det är en helhetslösning designad för att skapa ett bekvämt och skyddat utrymme för alla väderförhållanden. När du anlitar Västsvenska Glas för ditt projekt, kan du förvänta dig följande process:

  1. Konsultation och mätning: Allt startar med en noggrann diskussion om dina önskemål och behov. Västsvenska Glas expertteam tar exakta mätningar av det utrymme som ska inglasas, vilket lägger grunden för projektet.

  2. Val av material: Med kundens preferenser och budget i åtanke, rekommenderar Västsvenska Glas rätt typ av glas och ramar. Du kan välja mellan enkelglas, dubbelglas eller kanske energieffektivt glas för att maximera isoleringen.

  3. Förberedelser: Innan inglasningen startar, tas eventuella tidigare konstruktioner bort och området förbereds. Vårt team ser till att allt är i bästa skick för installationen.

  4. Montering: Med precision och expertis börjar Västsvenska Glas med att montera glasen. Varje glasruta sätts noggrant på plats, och allt kontrolleras för stabilitet och tätning.

  5. Tätning: Västsvenska Glas säkerställer att inget vatten eller drag sipprar in genom glasen. Genom att använda högkvalitativa tätningar runt kanterna, minimerar vi risken för framtida fuktproblem.

  6. Slutkontroll: Efter att allt är installerat, genomför Västsvenska Glas en noggrann slutkontroll. Vi säkerställer att allt fungerar perfekt och att det inte finns några skador.

  7. Underhållstips: Innan vi avslutar, förser vi dig med råd om hur du bäst tar hand om ditt nya inglasade utrymme. Från rengöringstips till periodiska kontroller, vill vi att du ska njuta av ditt uterum i många år framöver.

Med Västsvenska Glas vid din sida, blir inglasning av ett uterum inte bara enkel, utan också en investering i kvalitet och expertis. Njut av ditt nya rum året runt med trygghet och komfort.

Kontakta oss

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

031-3875100

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Bästa glasmästare och snapt service 👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg