Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Glasdörrar för inomhus- och utomhusbruk

Glasdörrar för inomhus- och utomhusbruk

Våra tjänster

Glasdörrar för inomhus- och utomhusbruk

 

 
 
 
 
 
 
 

Glasdörrar inomhusbruk

Glasdörrar erbjuder en rad fördelar inomhus, inklusive en modern design som skapar ljusa och luftiga utrymmen. För den som uppskattar renhet och minimalism i hemmet är glasdörrar ett utmärkt alternativ. Genom att välja glasdörrar kan du skapa en känsla av ljus och rymd samtidigt som du behåller värmen och lugnet i rummet.

En av de främsta fördelarna med glasdörrar är deras förmåga att öka ljusinsläppet i olika utrymmen, vilket kan förvandla korridorer och andra områden till ljusa och öppna rum. Genom att använda glasdörrar kan du också minska känslan av instängdhet i rummet, oavsett om du väljer en traditionell eller modern design.

En annan fördel med glasdörrar är deras transparenta natur, vilket gör det möjligt att se in i andra rum och skapa en känsla av sammanhang i hemmet. För barnfamiljer är detta särskilt användbart då det tillåter föräldrar att hålla koll på vad som händer i olika delar av huset från köket eller vardagsrummet.

Glasdörrar finns i olika varianter, inklusive franska dörrar med fasettslipat, frostat eller gotiskt glas. Dessa alternativ ger olika uttryck och grad av insyn, samtidigt som de bevarar glasets fördelar med ljus och lätthet. Oavsett vilket alternativ du väljer, är alla glas härdade för att garantera säkerhet och hållbarhet.

 
 
 
 
 
 
 

Glasdörrar Utomhusbruk

Att använda glasdörrar utomhus kan vara fördelaktigt av flera skäl. För det första kan glasdörrar ge ett modernt och elegant utseende till din uteplats, trädgård eller veranda. Genom att använda glas får du en sömlös övergång mellan utomhus- och inomhusmiljöer, vilket skapar en känsla av öppenhet och rymd.

En annan fördel med glasdörrar utomhus är att de kan öka ljusinsläppet i ditt hem. Genom att låta mer naturligt ljus komma in kan du skapa ljusare och mer inbjudande utrymmen, samtidigt som du minskar behovet av konstgjord belysning under dagtid.

Glasdörrar utomhus finns i en mängd olika utföranden för att passa olika estetiska preferenser och funktionella behov. Några av de vanligaste utförandena inkluderar:

Skjutdörrar: Dessa dörrar glider smidigt åt sidan för att öppna upp utrymmet utan att ta upp extra plats.

Vikdörrar: Även kända som bi-folding doors, dessa dörrar viker sig på mitten när de öppnas för att skapa en bred öppning och enkel tillgång till uteplatsen eller trädgården. 

Svingdörrar: Dessa dörrar öppnas och stängs som vanliga dörrar och kan vara ett bra alternativ om du har begränsat utrymme på utsidan. 

Glidskjutdörrar: Dessa dörrar glider längs en spår för att öppna och stänga, vilket gör dem idealiska för platser där det finns begränsat utrymme för att svänga eller vika dörren.

Fasta glaspartier: För en mer minimalistisk look kan fasta glaspartier användas för att skapa en öppen och luftig känsla samtidigt som de ger ett skydd mot väder och vind.

Oavsett vilket utförande du väljer kan glasdörrar utomhus förbättra både utseendet och funktionaliteten hos ditt hem och skapa en mer inbjudande och bekväm utomhusmiljö.

Kontakta oss

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

031-3875100

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg