Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

ROT-avdrag

ROT-avdrag

ROT-avdrag fönster – glas – glasmästeritjänster

ROT-avdrag kan tillämpas på vissa glasarbeten utförda i enskilda hem, såsom villor, kedjehus och bostadsrätter, inom ramen för västsvenska glasprojekt. För att kunna dra nytta av ROT-avdraget är det viktigt att du informerar oss om detta i samband med att du lägger din beställning, och detta måste ske innan arbetet har startat.

Innan vi påbörjar arbetet kommer vi att bedöma om det kvalificerar sig för ROT-avdraget. Om det gör det, är det nödvändigt att vi upprättar ett skriftligt avtal om användningen av ROT-avdraget mellan oss. För mindre glasarbetsprojekt där ROT-avdraget kommer att tillämpas, accepterar vi betalning via kort eller Swish efter det att arbetet har avslutats.

 Du är berättigad till ett avdrag på 30 % av den totala arbetskostnaden, inklusive moms, upp till ett maximum av 50 000 kr per år och person. Detta belopp kommer att öka till 75 000 kr efter den 1 juli 2024. Vi hanterar ansökan om den preliminära skattereduktionen för din räkning.

 

Det är viktigt att notera att ROT-avdraget inte kan kombineras med ersättningar från försäkringsbolag. Vidare medger inte byte av fönster eller det yttre lagret av fönsterglas i bostadsrätter rätt till ROT-avdrag, enligt Skatteverkets vägledning. Kostnader för material och resor är inte heller berättigade till avdraget. För mer detaljerad information om vilka arbeten som är berättigade till ROT-avdrag, besök Skatteverkets hemsida skv.se.

För ytterligare information eller för att diskutera ditt specifika projekt, tveka inte att kontakta oss eller besök oss 

Kontakta oss

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

031-3875100

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki