Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Glastjänster

Glasreparationer

Våra tjänster

Glastjänster

Välkommen till Västsvenska Glas – din fullserviceleverantör av glastjänster. Vi erbjuder en omfattande portfölj av glasrelaterade tjänster som täcker allt från reparationer till installationer och anpassade designlösningar. Vår målsättning är att tillhandahålla högkvalitativa glaslösningar som uppfyller både funktionella och estetiska behov för våra kunder inom en mängd olika områden

Vi gör mer än att bara svara snabbt på dina frågor. Vårt engagerade team av glasmästare är här för att ge dig tid, förstå dina behov och skapa glaslösningar som överträffar dina förväntningar.

Vi på Västsvenska Glas erbjuder kvalitet. Våra glasmästararbeten och produkter är av högsta kvalitet, och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Vi är verksamma glasmästare i Göteborg

För oss är du mer än bara en kund. Vi värdesätter de relationer vi bygger med våra kunder och strävar efter att skapa en långsiktig affärsrelation med dig. Din tillfredsställelse är vårt främsta mål.

Glasmästare och Glasreparationer

Glasreparationer

Vi är experter på att snabbt och effektivt reparera skadat glas. Med precision och yrkesskicklighet ser vi till att ditt fönster eller annan glasyta blir som ny igen, utan spår av skador. Säkerhet, kvalitet och estetik står alltid i centrum. 

Glas

Som glasmästare har vi expertis inom många områden, inklusive installation och underhåll av glas.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa dina specifika behov och önskemål.

Läs här om olika glas vi kan erbjuda

Glazier worker holding a big mirror glass pane in workshop. Industry

Speglar

Som glasmästare har vi en djupgående kunskap och skicklighet när det gäller speglar. Här är vad vi gör när det kommer till speglar:  Vi skär och formar speglar för att passa exakt de mått och former som kunden önskar. Vi installerar speglar på väggar, i badrum, sovrum, garderober eller andra utrymmen där kunden önskar en spegel.

Modern Kitchen Interior with Island Kitchen

Köksglas

När det kommer till köksglas så mäter vi samt skär och installerar glasstänkskydd,  monterar glasluckor för köksskåp och installerar glashyllor. 

Måttbeställda speglar

På Västsvenska Glas förstår vi att varje utrymme är unikt, och att en spegel kan vara mycket mer än en reflekterande yta. Det är därför vi specialiserar oss på måttbeställda speglar, skräddarsydda för att komplettera och förstärka varje rum, oavsett stil eller storlek.egel.

Empty room with chair and large panorama window

Fönster

Som glasmästare specialiserar vi oss på fönster i alla dess former. Här är vad vi gör när det kommer till fönster: Reparation, Installation, Underhåll , Isolering, Säkerhetsglas, Dekorativa lösningar

Front door with yellow door and greenery

Dörrar

Som glasmästare har vi en bred kompetens även när det gäller dörrar. Här är vad vi gör när det kommer till dörrar: Reparation, Installation, Säkerhetsglas, Dekorativa lösningar, Underhåll, Isolering.

a bathroom with a shower and a sink

Duschvägg

Som glasmästare med expertis inom duschväggar, utför vi följande tjänster:

Vi mäter exakt utrymme i badrummet för att säkerställa att duschväggen passar perfekt.

 Vi installerar glasduschväggar, både fasta och rörliga, anpassade efter kundens önskemål och badrummets layout.

Räcken

Som glasmästare har vi expertis inom många områden, inklusive installation och underhåll av glasräcken. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du vill ha ett räcke för din balkong, trappa eller poolområde, kan vi designa det perfekt för ditt utrymme. Om du överväger att installera ett glasräcke, vare sig det är för estetik, funktionalitet eller båda, kan vi som glasmästare erbjuda den expertis och kvalitetstjänst du behöver.

Modern house design

Glasväggar

Som glasmästare har vi en omfattande expertis när det gäller glasväggar. Här är vad vi gör när det kommer till glasväggar: Vi hjälper kunder att designa och planera glasväggar som passar deras utrymme och estetiska preferenser. Vi monterar glasväggar för olika ändamål, såsom kontorsavdelare, duschväggar eller dekorativa rumsavdelare.

visual merchandising - shop window for menswear

Skylfönster

Som glasmästare med specialiserad kunskap inom skyltfönster, utför vi följande tjänster: Vi installerar stora glaspartier för skyltfönster i butiker, gallerior och andra kommersiella utrymmen, med fokus på estetik och säkerhet.Vid skador eller sprickor i skyltfönstret ser vi till att snabbt reparera eller byta ut glaset för att minimera driftsstopp. Vi använder härdat eller laminerat glas för skyltfönster för att säkerställa maximal säkerhet mot inbrott och yttre påfrestningar.

Montering viksystem

Västsvenska glas  har viksystemet som kan öppnas upp helt och därmed gör det möjligt att enkelt putsa glasets utsida. Eftersom systemet monteras innanför ditt räcke passar det perfekt på en befintlig balkonger och altaner.

 

Glasa in altan

Som glasmästare har vi en omfattande expertis när det gäller glasa in altaner. Med rätt glas kan du skapa ett skyddat utrymme som kan användas året runt, oavsett väder. Glasade altaner ger inte bara ett elegant utseende utan också en förlängning av ditt vardagsrum, där du kan njuta av naturen utan att oroa dig för regn, vind eller kyla. 

Modern house with glazed arbor

Uterum och inglasningar

Som glasmästare har vi en särskild expertis när det kommer till uterum och inglasningar. Här är vad vi gör när det gäller dessa områden: Vi hjälper kunder att planera och designa deras uterum eller inglasade områden, oavsett om det är en balkong, veranda eller en hel trädgårdspaviljong.

Vi installerar glaspartier för uterum, vilket ger en skyddad och behaglig miljö oavsett väder.

Vinterträdgård

Som glasmästare har vi en djupgående kunskap och skicklighet när det gäller vinterträdgårdar.  Här är vad vi gör när det kommer till vinterträdgårdar. Vänd dig till oss för att uteplats till en plats där du kan koppla av och njuta av utsikten i alla väder! 

Glasjour

Dygnet runt, oavsett dag, står vår glasjour redo att assistera. Med specialkompetens och verktyg är vi utrustade för att lösa alla typer av glasrelaterade nödsituationer, vare sig det handlar om krossade rutor, stora skyltfönster, kollisioner med fasader eller brutna fönster. Våra jourfordon fungerar som mobila glasmästeriverkstäder, redo att ge service när som helst.

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Vår expertis

Vi på Västsvenska Glas erbjuder kvalitet

På Västsvenska Glas strävar vi efter att ge dig den bästa upplevelsen inom glasmästeribranschen. Vi förstår att ditt behov av glaslösningar är unikt och förtjänar en personlig, trevlig och enkel upplevelse.

Vi gör mer än att bara svara snabbt på dina frågor. Vårt engagerade team av glasmästare är här för att ge dig tid, förstå dina behov och skapa glaslösningar som överträffar dina förväntningar .

Hos Västsvenska Glas gör vi det enkelt för dig att nå oss. Vare sig det är via telefon, e-post eller vår hemsida är vi bara ett klick eller ett samtal bort. Din bekvämlighet är vår prioritet .

Vi på Västsvenska Glas erbjuder kvalitet. Våra glasmästararbeten och produkter är av högsta kvalitet, och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser 

Läs mer om oss

När du anlitar oss kan du förvänta dig att vi håller vad vi lovar. Vi kommer i tid och utför arbetet på utsatt tid till offererat pris.

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Bästa glasmästare och snapt service 👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Glasmästare i Göteborg

Västsvenska glas - Din glasmästare i Göteborg och västsverige

Behöver du hjälp? Kontakta oss för konsultation

FAQ

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ (Frequently Asked Questions) – en sammanställning av vanliga frågor och svar för att hjälpa dig att hitta snabba och enkla svar på dina frågor.

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande