Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Skapa ett vackert fönster till första advent

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

072-3980715

Skapa ett vackert fönster till första advent

Att skapa ett vackert adventsfönster är ett underbart sätt att sprida julstämning och ljus under den mörka vintern.

Kom ihåg att det viktigaste är att ha roligt och låta din kreativitet flöda. Ditt adventsfönster behöver inte vara perfekt, det är kärleken och omtanken som du lägger ner i det som gör det speciellt.

Här är några steg för att skapa ditt eget magiska adventsfönster:

Välj en Temafärg eller Stil: Bestäm dig för en färgsättning eller tema för ditt adventsfönster. Det kan vara traditionellt rött och vitt, glittrigt silver och blått, eller något helt unikt som reflekterar din personliga stil.

Använd Adventsljusstake och Stjärna: En klassisk svensk tradition är att ha en adventsljusstake och en julstjärna i fönstret. Dessa ger ett varmt och välkomnande ljus. Placera dem så att de syns väl från utsidan.

Lägg till Dekorationer: Utöver ljus, kan du dekorera med saker som julgranskulor, torkade apelsinskivor, kanelstänger, och granris. Tänk på att skapa en balans och harmoni i din design.

Använd Ljusslingor: Ljusslingor kan draperas runt fönsterramen eller placeras löst på fönsterbrädan för extra mysfaktor. Välj ljus med varmvitt sken för en traditionell känsla, eller använd färgade ljus för en mer lekfull effekt.

Skapa en Scen: Om du har utrymme, skapa en liten julscen i fönstret. Det kan vara en miniatyrjulby, en samling av snögubbar eller tomtenissar, eller kanske en liten gran.

Reflektera och Justera: Ta ett steg tillbaka och titta på ditt fönster både inifrån och utifrån. Justera placeringen av dekorationerna tills du är nöjd med hur det ser ut från alla vinklar.

Säkerhet Först: Glöm inte bort säkerheten. Se till att alla elektriska installationer är säkra och att ingenting kan tända eld eller vara en fara, särskilt om du har små barn eller husdjur.

 

Glasmästare och Glasreparationer

Om oturen är framme - Glasreparationer

Vi är experter på att snabbt och effektivt reparera skadat glas. Med precision och yrkesskicklighet ser vi till att ditt fönster eller annan glasyta blir som ny igen, utan spår av skador. Säkerhet, kvalitet och estetik står alltid i centrum. 

Västsvenska glas - Din glasmästare i Göteborg och västsverige

Nya fönster? - Vi har prisvärda lönsningar

Är ni sugna på nya fönster till nästa år? Läs mer om vad vi kan erbjuda när det kommer till fönster

Taggar :

Fönster

Dela  :

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg