Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Måttbeställda duschväggar den perfekta lösningen

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

072-3980715

Måttbeställda duschväggar den perfekta lösningen

Måttbeställda duschväggar i glas är enastående alternativ när det gäller att skapa ett vackert, funktionellt och hållbart badrum. Deras eleganta utseende, enkelhet i rengöring och underhåll, hållbarhet och säkerhet gör dem till ett populärt val för både nya badrum och renoveringar. Oavsett om du föredrar en modern minimalistisk stil eller en mer dekorativ design, kan måttbeställda duschväggar anpassas för att passa dina behov och smak. Så om du överväger att uppgradera ditt badrum, ta en närmare titt på duschväggar i glas – de är ett val som kommer att glädja dig i många år framöver. Är du intresserad av en måttbeställd duschvägg läs mer här om våran tjänst – måttbeställda duschväggar

 
 
 
 
 
 
 
Modern interior design luxury bathroom with bath and glass walled shower
Elegans och estetik

En av de mest uppenbara fördelarna med måttbeställda duschväggarr i glas är deras eleganta och moderna utseende. Genom att använda glas skapar du en känsla av rymd och öppenhet i badrummet, vilket kan vara särskilt fördelaktigt om du har ett litet badrum. Den transparenta naturen hos glasväggarna gör att ljuset kan flöda fritt, vilket ger en ljus och luftig känsla.

Duschväggar i glas finns i olika stilar och finisher, inklusive helt genomskinliga, frostat eller klart glas med olika mönster och texturer. Detta ger dig möjlighet att anpassa din dusch till din personliga stil och inredning i badrummet. Oavsett om du föredrar en minimalistisk look eller en mer dekorativ design, kan glasväggar enkelt anpassas för att passa dina behov och önskemål.

Modern bathroom with glass shower and marble tile.
Funktionalitet och underhåll

Förutom att vara snygga är måttbeställda duschväggarr i glas också mycket funktionella. De är utformade för att förhindra vattensprut och hålla resten av badrummet torrt och bekvämt. Genom att använda glasväggar behöver du inte längre oroa dig för att vattnet ska stänka ut på golvet och skapa en röra efter varje dusch.

Glasväggar är också enkla att rengöra och underhålla. Eftersom de är släta och icke-porösa absorberar de inte smuts och kalkavlagringar på samma sätt som kakel eller andra material kan göra. Det räcker oftast med att torka av dem med en fuktig trasa eller använda ett vanligt glasrengöringsmedel för att hålla dem skinande rena. Detta gör duschväggar i glas till ett praktiskt val för människor med en hektisk livsstil.

Home improvements, glass shower, tiled wall, bathroom
Hållbarhet och långsiktigt värde

En annan fördel med duschväggar i glas är deras hållbarhet och långsiktiga värde. Glas är ett slitstarkt material som inte är benäget att repas, flagna eller blekas över tid. Detta betyder att dina glasväggar kommer att behålla sitt utseende och funktionalitet i många år framöver, vilket gör dem till en investering som lönar sig över tid.

Dessutom är glasväggar ett miljövänligt val eftersom de är återvinningsbara och tillverkas med minimal miljöpåverkan. De kräver heller inte några farliga kemikalier eller starka rengöringsmedel för att hålla dem rena, vilket är bra för både din hälsa och miljön.

Få en offert på våra prisvärda duschväggar med snabb installation

Vår glasverkstad är utrustad med avancerad teknik som möjliggör tillverkning av skräddarsydda glasprodukter och infästningstekniker. Vårt nära samarbete med pålitliga leverantörer och stora volymer ger oss möjlighet att erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Dessa faktorer gör det möjligt för oss att erbjuda måttanpassade duschväggar till oslagbara priser, med snabb och smidig leverans.

Kontakta oss idag med dina frågor eller ring oss för en personlig konsultation. Vi kommer gärna till dig för att bedöma din dusch och hitta den perfekta duschväggen som passar just dina behov och stilpreferenser! 

Taggar :

Badrum,Duschvägg

Dela  :

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg