Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

7 Steg till din drömspegel

Kontakta oss

Västsvenska Glas

Glasmästare i Göteborg & Västsverige Vi reparerar & installerar alla typer av glas & speglar. Glasmästare med fokus på kvalité & service

072-3980715

7 Steg till din drömspegel

Utvärdera dina behov och önskemål: Innan du börjar processen är det viktigt att du klargör dina behov och önskemål för din måttbeställda spegel. Fundera över vilken storlek, form och stil du vill ha. Vill du ha en spegel för badrummet, hallen eller något annat rum? Detta kommer att påverka ditt val av material och designalternativ.

1. Kontakta leverantörer och begär offert: Kontakta de valda leverantörerna och begär en offert för din måttbeställda spegel. Ge dem detaljerade specifikationer som storlek, form, typ av glas, eventuella tillval och önskad design. Det är viktigt att kommunicera tydligt för att få en exakt offert

2. Jämför offerterna: När du har fått offertarna, jämför dem noggrant. Ta hänsyn till priset, leveranstiden, garantier och kundrecensioner. Var noga med att välja en pålitlig leverantör med goda referenser och erfarenhet av att tillverka måttbeställda speglar

3. Beställ din spegel: När du har valt leverantör, kontakta dem för att bekräfta din beställning. Se till att alla detaljer är korrekta, inklusive storlek, form, material och eventuella tillval. Dubbelkolla också leveranstid och betalningsvillkor.

 
Interior of modern bathroom with bathtub and mirror
The worker installs the mirror in the bathroom.

5. Vänta på leverans: Efter att du har lagt din beställning får du vänta på leverans av din måttbeställda spegel. Leveranstiden kan variera beroende på leverantören och eventuella specialanpassade funktioner.

4. Installation: När din spegel anländer är det dags att installera den. Om du inte är säker på hur du ska göra det själv, kan du anlita en professionell för att säkerställa en korrekt och säker installation.

6. Njut av din drömspegel: När spegeln är på plats är det dags att njuta av resultatet. Beundra din måttbeställda spegel och uppskatta den skräddarsydda designen som passar perfekt i ditt hem

7. Underhåll och rengöring: För att din måttbeställda spegel ska behålla sin skönhet och funktionalitet är det viktigt att regelbundet underhålla och rengöra den. Följ tillverkarens rekommendationer för rengöring och undvik användning av slipande eller kemiska rengöringsmedel som kan skada spegelytan. Använd istället en mjuk trasa och ett mildt rengöringsmedel för att ta bort smuts och fläckar.

Västsvenska glas

Glazier worker holding a big mirror glass pane in workshop. Industry

Speglar

Som glasmästare har vi en djupgående kunskap och skicklighet när det gäller speglar. Här är vad vi gör när det kommer till speglar:  Vi skär och formar speglar för att passa exakt de mått och former som kunden önskar. Vi installerar speglar på väggar, i badrum, sovrum, garderober eller andra utrymmen där kunden önskar en spegel.

Taggar :

Spegel

Dela  :

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från fönster till väggar, tak och snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Helt klart de bästa glasmästarna och med snabb service👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg