Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Olika spegeldesigner

Kontakta oss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Olika spegeldesigner

Speglar är mer än bara praktiska föremål för att kontrollera vårt utseende; de är kraftfulla verktyg i inredning som kan förvandla ett rum på många spännande sätt. När det kommer till att använda speglar för att förändra ett hem, är möjligheterna nästan oändliga.

Anpassade Lösningar för Varje Utrymme

Oavsett om du söker en elegant hall-spegel, en imponerande väggspegel för ditt vardagsrum, eller en specialdesignad spegel för ditt badrum, kan vi skapa en lösning som passar. Våra tjänster är inte begränsade till traditionella former och storlekar – vi välkomnar utmaningen att skapa något unikt. Vill du ha en rund spegel, en oval eller kanske en helt anpassad form? Inga problem, vi kan skapa den åt dig!

Ett Spektrum av Stilar

Vår breda palett av stilar säkerställer att vi har något för alla. Från minimalistiska och moderna designs till klassiska och dekorativa ramar, har vi kunskapen och erfarenheten att skapa speglar som passar din personliga stil och kompletterar ditt hem på bästa möjliga sätt.

Traditionella Ramade Spegel

Klassiska Ramar: Traditionella speglar ofta har detaljerade och utsmyckade ramar, vilket ger en känsla av elegans och historia.

Olika Material: Ramarna kan vara av trä, metall eller till och med plast, och är ofta förgyllda eller målade för att passa en specifik inredningsstil.

Moderna och Minimalistiska Spegel

Rena Linjer: Dessa speglar karaktäriseras av sina enkla, raka linjer och avsaknad av dekorativa detaljer.

Ramlösa Alternativ: Många moderna speglar är ramlösa, vilket ger en strömlinjeformad och ren look som kompletterar en samtida estetik.

Fullängdsspegel

Praktisk och Dekorativ: Fullängdsspegel är idealisk för sovrum, hallar och omklädningsrum. De erbjuder en helbildsvy och är lika mycket en praktisk föremål som de är en dekorativ.

Stående eller Monterade: Dessa speglar kan vara fristående eller väggmonterade, beroende på tillgängligt utrymme och personlig preferens.

Art Deco Spegel

Geometriska Mönster: Art Deco-stil speglar kännetecknas av deras unika geometriska former och ofta lyxiga material.

Dramatiska Detaljer: De kan ha dramatiska designelement som djärva linjer och metalliska accenter, vilket ger en känsla av glamour och sofistikering.

Rustik Spegel

Naturliga Material: Dessa speglar lutar sig mot naturliga, ofta återvunna material såsom åldrat trä och metall.

Hantverksmässig Känsla: De ger en varm, jordnära känsla och passar väl i rum med rustik eller lantlig inredning.

Funktionsrika Spegel

Inbyggd Belysning: Vissa moderna speglar inkluderar inbyggd belysning, vilket är praktiskt i badrum och sminkbord.

Smart Spegel: Smarta speglar kan visa information som tid, väder och till och med sociala medier uppdateringar.

Spegelväggar

Rumstillvidgning: En vägg helt täckt med spegel kan dramatiskt förstora ett rum och göra det ljusare.

Designelement: Spegelväggar kan vara antingen plana eller bestå av flera mindre speglar för att skapa ett mer komplex och intressant visuellt uttryck.

Användningsområden: De används ofta i trånga utrymmen som små hallar eller i kommersiella miljöer som gym och dansstudior.

Spegeldörrar

Skåpdörrar: Spegeldörrar är populära på garderober och skåp, särskilt i sovrum och hallar. De ger en fullängdsvy samtidigt som de sparar utrymme.

Rumsavdelare: Spegeldörrar kan även användas som rumsavdelare, vilket tillför en känsla av djup och ljus till rummet.

Designalternativ: Dessa dörrar kan variera från enkla, ramlösa versioner till mer dekorativa varianter med trä- eller metallramar.

Spegeltak

Unik Effekt: Spegeltak kan ge en känsla av storslagenhet och djup, särskilt i högre rum.

Lyxig Känsla: Ofta används i hotell, restauranger och butiker för att skapa en lyxig och expansiv atmosfär.

Spegelmöbler

Spegelbord: Spegelbeklädda bord, särskilt sidobord och konsolbord, är populära för att lägga till en elegant touch till ett rum.

Spegelramar: Möbler med spegelramar, som byråer och nattduksbord, kan användas för att förstärka rummets ljus och ge en modern känsla.

Taggar :

Spegel,Spegelglas

Dela  :