Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Byggtjänster

Byggtjänster

Våra tjänster

Byggtjänster

Här kan du läsa om våra byggtjänster och vi kommer inom kort att fylla på ytterligare tjänster inom bygg och snickeri

Bygg och snickeri

Västsvenska glas erbjuder en rad olika tjänster för att tillgodose olika behov inom bygg och renovering. Här är några av de tjänster man kan erbjuda:

Ombyggnation/Renovering,Tillbyggnad, Takarbeten, Golvinstallation, Fönster- och dörrinstallation,  Snickeriarbeten, Stängsel och räcken, Utomhusprojekt 

Bygga altan

Som glasmästare har vi en omfattande expertis när det gäller glasa in altaner. ed rätt glas kan du skapa ett skyddat utrymme som kan användas året runt, oavsett väder. Glasade altaner ger inte bara ett elegant utseende utan också en förlängning av ditt vardagsrum, där du kan njuta av naturen utan att oroa dig för regn, vind eller kyla. 

Modern house with glazed arbor

Uterum och inglasningar

om glasmästare har vi en särskild expertis när det kommer till uterum och inglasningar. Här är vad vi gör när det gäller dessa områden: Vi hjälper kunder att planera och designa deras uterum eller inglasade områden, oavsett om det är en balkong, veranda eller en hel trädgårdspaviljong.

Vi installerar glaspartier för uterum, vilket ger en skyddad och behaglig miljö oavsett väder.

Vår expertis

Vi på Västsvenska Glas erbjuder kvalitet

På Västsvenska Glas strävar vi efter att ge dig den bästa upplevelsen inom glasmästeribranschen. Vi förstår att ditt behov av glaslösningar är unikt och förtjänar en personlig, trevlig och enkel upplevelse.

Vi gör mer än att bara svara snabbt på dina frågor. Vårt engagerade team av glasmästare är här för att ge dig tid, förstå dina behov och skapa glaslösningar som överträffar dina förväntningar .

Hos Västsvenska Glas gör vi det enkelt för dig att nå oss. Vare sig det är via telefon, e-post eller vår hemsida är vi bara ett klick eller ett samtal bort. Din bekvämlighet är vår prioritet .

Vi på Västsvenska Glas erbjuder kvalitet. Våra glasmästararbeten och produkter är av högsta kvalitet, och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser 

Läs mer om oss

När du anlitar oss kan du förvänta dig att vi håller vad vi lovar. Vi kommer i tid och utför arbetet på utsatt tid till offererat pris.