Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

Vad isolerglas är och hur det kan förbättra ditt hem år efter år

Våra tjänster

Vad isolerglas är och hur det kan förbättra ditt hem år efter år

Isolerglas, ofta kallat tvåglas- eller treglasfönster, består av två eller tre glasplattor som separeras av ett avståndshållare, oftast fylld med en gas som argon eller krypton. Dessa glasplattor förseglas hermetiskt för att skapa en isolerad enhet. Syftet med denna konstruktion är att förhindra värmeöverföring och därmed förbättra byggnadens energieffektivitet.

Här är några sätt isolerglas kan förbättra ditt hem år efter år:

Isolerglas har högEnergieffektivitet:

Ett av de främsta skälen till att många väljer isolerglas är för dess förmåga att isolera bättre än enkelglas. Detta innebär att ditt hem håller värmen bättre under vintermånaderna och håller sig svalare under sommaren. Resultatet är lägre energikostnader.

Komfort

Tack vare den förbättrade isoleringen kommer invånare i hemmet att uppleva jämnare temperaturer, färre kalla drag vid fönstren och mindre risk för kondens på insidan av fönstren.

Ljudisolering:

Isolerglas kan även bidra till att dämpa ljud från utsidan, vilket kan vara särskilt värdefullt i områden med mycket trafik eller andra störande ljudkällor.

UV-skydd:

Många moderna isolerglasfönster har beläggningar som minskar mängden ultraviolett (UV) ljus som tränger in i hemmet, vilket kan bidra till att skydda möbler, golv och andra inredningsdetaljer från blekning.

Isolerglas har Längre livslängd

Eftersom isolerglas ofta är konstruerade med modern teknik och material av hög kvalitet, tenderar de att ha en längre livslängd än traditionella enkelglasfönster. Därför kan du förvänta dig att de håller i många år utan behov av byte.

Ökat fastighetsvärde:

 Moderna och energieffektiva fönster kan öka värdet på ditt hem, vilket kan vara fördelaktigt om och när du bestämmer dig för att sälja.

Bidrar till ett hållbart levnadssätt

Genom att minska ditt hem energibehov bidrar du till att minska ditt koldioxidavtryck och stödja en mer hållbar livsstil.

 

I takt med att energipriserna fortsätter att stiga och med växande medvetenhet om klimatförändringarna, blir valet av isolerglasfönster alltmer en självklarhet för många husägare. Investeringen kan vara högre i början jämfört med traditionella fönster, men besparingarna på energikostnaderna över tid, tillsammans med de många andra fördelarna, gör det till ett klokt val år efter år.

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Bästa glasmästare och snapt service 👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg