Västsvenska Glas

cropped-cropped-Bild2-1-2048x262

PVC fönster

Våra tjänster

PVC fönster

Västsvenska Glas en omfattande och högkvalitativ tjänst när det gäller glasreparationer. Med sin expertis, kundfokus och engagemang för kvalitet, är de det självklara valet för alla som behöver professionella glasreparationstjänster.

Varför är ska man se till att göra en glasreparation omgående

  1. Säkerhet: Spruckna eller trasiga fönster kan vara en säkerhetsrisk. De kan orsaka skador på personer eller egendom. Genom att reparera dem snabbt kan du undvika potentiella olyckor.
  2. Energi-Effektivitet: Ett trasigt fönster kan leda till värmeförlust, vilket i sin tur kan öka dina uppvärmningskostnader. Genom att reparera eller byta ut skadat glas kan du spara pengar på energikostnader.
  3. Estetik: Ett sprucket eller trasigt fönster kan förstöra utseendet på ditt hem eller din byggnad. Genom att fixa det kan du förbättra din fastighets estetiska värde.

Glasreparationer hos Västsvenska Glas

Västsvenska Glas är en framstående aktör inom glasbranschen, känd för sin expertis och kvalitet. När det kommer till glasreparationer, erbjuder företaget en omfattande tjänst som täcker alla aspekter av detta område. Här är en detaljerad beskrivning av tjänsten glasreparationer som Västsvenska Glas kan erbjuda sina kunder:

  1. Expertis och Erfarenhet: Med årtionden av erfarenhet i branschen har Västsvenska Glas samlat en ovärderlig kunskap om glas och dess reparation. Denna expertis garanterar att varje reparation utförs med högsta precision och kvalitet.
  2. Snabb och Effektiv Service: När en kund står inför ett trasigt fönster eller annan glasstruktur, är tiden av essens. Västsvenska Glas strävar efter att erbjuda snabba reparationstjänster utan att kompromissa med kvaliteten.
  3. Högkvalitativa Material: Företaget använder endast de bästa materialen på marknaden. Detta säkerställer inte bara en hållbar reparation men också att det reparerade glaset uppfyller eller överträffar originalglasets kvalitet.
  4. Omfattande Tjänster: Västsvenska Glas hanterar alla typer av glasreparationer. Oavsett om det handlar om ett enkelt bostadsfönster, ett kommersiellt skyltfönster eller specialglas, har de kunskapen och verktygen för att utföra jobbet.
  5. Mobil Service: För de kunder som inte kan komma till deras verkstad, erbjuder Västsvenska Glas en mobil reparationservice. Detta innebär att deras experter kommer direkt till kundens plats för att utföra reparationen.
  6. Kundservice: För Västsvenska Glas är kundens nöjdhet av yttersta vikt. De erbjuder rådgivning, uppföljning och garanti på sina reparationer, vilket ger kunderna trygghet i att de har valt rätt tjänst.
  7. Konkurrenskraftiga Priser: Trots sin höga kvalitet och expertis, strävar Västsvenska Glas efter att erbjuda sina tjänster till konkurrenskraftiga priser, vilket ger kunderna ett utmärkt värde för pengarna.

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Vår 4-stegsprocess för att alltid leverera kvalité

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Ari Ebraim

Bästa glasmästare och snapt service 👍

Ari Ebraim

Moa A

Fick supersnabb hjälp och trevligt bemötande. Rekommenderar varmt Västsvenska glas!

Moa A

Henrik Sjölander

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Ann-christine Gustafsson

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

Fredrik Olsson

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Radwan Elkhalki

Tjänst: Glasinstallation Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism

Radwan Elkhalki

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförfrågan

Kontaktformulär

Lämna ett meddelande

Glasmästare i Göteborg