Om oss

erfarenhet & kunskap

Välkommen till Västsvenska Glas

Västsvenska Glas har lång och bred erfarenhet och har jobbat länge inom Glasmästeri och byggbranschen. För oss är det viktigt att våra kunder får ett väl utfört arbete. Våra skickliga hantverkare med gedigen kunskap och lång erfarenhet får ditt skräddarsydda projekt gjort i tid med hög funktion, kvalitet och design. Tveka inte att höra av dig!

  • Glasmästeri
  • Inglasning/uterum
  • Speglar
  • Inredningsglas
  • Bygg & snickeri
  • Fönster, dörrar & tak
  • Glasräcken
  • Personaluthyrning
fakta om oss

Vår kompetens

Vårt yrke kräver många färdigheter. Däribland noggrannhet och passion men inte minst bred erfarenhet och lång kunskap. I över 10 år har vi hjälpt både företag och privatpersoner med små som stora arbeten när det kommer till glas, speglar och snickeri. VI ser fram emot att höra om ditt nästa projekt!

Kunskap 100%
Erfarenhet 98%
Planering 99%
Vi finns här för dig!

Vill du ha råd?

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation
för ditt projekt

Kontakta oss

Västsvenska Glas är en Glasmästeri firma som alltid sätter kunden i fokus. Vi har över 10 års erfarenhet inom branschen och vi kan stolt säga att våra kunder är nöjda. Vi erbjuder individanpassade helhetslösningar för både företag och privatpersoner. Företaget finns baserat i Partille och vi arbetar främst i Västra Götaland men kan åta oss arbeten i hela Sverige.

mästare på glas

Västsvenska Glas

Nöjd-kund garanti

Vi lämnar alltid garanti oberoende av storleken på arbetet. Hör med oss om just ditt projekt.

Kostnadsfri offert

Skicka in en förfrågan om offert här. Beskriv ditt arbete så noga du kan så återkopplar vi inom kort.

Rotavdrag

Våra tjänster är alla ROT-avdrags-berättigade vilket betyder att du får 30% avdrag på arbetskostnaden.

Kunskap & erfarenhet

Vi genomför alla arbeten med stor kunskap & lång erfarenhet. Det ger dig ett snyggt & säkert resultat.

vad andra tycker

“Glasmästare som är mästare på glas.”

Trevlig och proffsig personal!

Fredrik Olsson

Glasmästare som är mästare på glas.

Henrik Sjölander

Trevlig personal, jobbar snabbt och håller rent omkring sig

Ann-christine Gustafsson

västsvenska glas

Det självklara valet

Västsvenska Glas är en glasmästeri firma som alltid sätter kunden i fokus. Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och vi kan stolt säga att våra kunder är nöjda. Företaget finns baserat i Partille och vi arbetar främst i Västra Götaland men kan åta oss arbeten i hela Sverige, små som stora. När du anlitar oss kan du vara säker på att få en effektiv och högkvalitativ service, där vi tillsammans ser till att resultatet blir vad du önskar. Hos oss kan du få hjälp med glasmästeri, inglasning, uterum, fönsterbyten, reparationer med mera, Fasad.

Vi erbjuder individanpassade helhetslösningar och kan självklart hjälpa till med planering av projekt. För att du ska kunna vara säker på att allt sker som sig bör upprättar vi ett kontrakt, en betalningsplan, en tidsplan och vi garanterar att när vi är klara är det snyggt och prydligt städat. Du kan även känna dig trygg i att vi har alla försäkringar som krävs. Vi har F-skattsedel och du kan utnyttja både ROT- och RUT-avdrag hos oss.

Kunskap och erfarenhet är naturligtvis viktigt. Men kanske viktigast av allt viktigast av allt är passionen vi känner för vårt yrke. Det måste finnas glöd och engagemang och en känsla av att man faktiskt älskar det man gör. Vi som arbetar på Västsvenska Glas går till jobbet med en skön känsla i magen, det finns inget vi hellre skulle ägna våra dagar åt och det syns på våra resultat.

Vad är det som gör en riktigt bra glasmästare? Förutom passion måste man ha kunskap och erfarenhet. Kunskapen får man i sin Glasteknikerutbildning. När man sedan är färdig glasmästare så fortbildar man sig och bygger på sin erfarenhet. Det är viktigt att hålla sig ajour med nya tekniker, material, verktyg och maskiner för att kunna erbjuda sina kunder det allra bästa. Hos Västsvenska Glas ser vi till att hålla oss uppdaterade.

Säkerhet är en prioritet för oss på Västsvenska Glas. Först och främst arbetar vi på ett säkert sätt vilket säkerställer att du kan känna dig trygg – vare sig vi arbetar i ditt hem eller på din arbetsplats samt att vi använder oss av material och varor med högsta säkerhetsklass. Vi ser fram emot att hjälpa er i ert projekt.

Dags att fixa dina fönster, reparera glasrepor eller byta ut glasen?

Fönster är en viktig del av alla byggnader. De låter naturligt ljus komma in och ger även möjlighet för frisk luft att cirkulera. Det finns många olika typer av fönster, och var och en har sina fördelar. Exempelvis finns inåt- och utåtgående fönster, sideswing-fönster och karmfasta fönster. Oavsett vilket fönster man har sker det emellanåt olyckor där fönstren skadas eller…

Vad isolerglas är och hur det kan förbättra ditt hem år efter år

I tider som dessa är det av största vikt att vara effektiv med energi är isolerglas är därför ofta en god idé vare sig du bygger nytt eller vill byta ut redan befintliga glas. Vi vill därför ägna en liten stund åt att prata om isolerglas, vad det är och vilka fördelar det för med sig. Vad är isolerglas? Isolerglas…

Bygga altan utan bygglov? Så får du bygga!

Bor du i hus? Vad är väl bättre än en uteplats där du och dina kära kan njuta en en god kopp kaffe på lördagsmornarna, grillkvällar och andra nöjen. Vi får ofta frågan kring hur stor altan man får bygga utan bygglov och precis som med många andra frågor finns det inte ett glasklart svar. Däremot hoppas vi kunna ge…